Dara Bubamara: Trenuci opuštanja

Dara Bubamara: Trenuci opuštanja

Autor: | 30/10/2012

0

Novosadska folk zvezda Dara Bubamara sve češće se može videti u Beogradu. U srpskoj prestonici, gde je prošle nedelje imala i manji sudar, pevačica boravi zbog renoviranja stana koji je kupila pre nekoliko meseci, kao i zbog snimanja novog albuma.
Pevačica za magazin „Hello!“ najpre govori o udesu koji je imala na trgu Slavija.
- Sa sinom Kostom i mojim kumom krenula sam u Zoološki vrt. Na trgu Slavija automobilom sam udarila u autobus. Ništa nije bilo strašno, srećom nije bilo povređenih. Iako mi je samo branik na automobilu oštećen, pozvala sam policiju. Kosta se nije uplašio, strpljivo je sačekao da se završi uviđaj, da bismo nastavili u Zoo-vrt. Nismo dozvolili da nam ta „epizoda“ uništi popodne, već smo uživali u obilasku životinja - kaže veselo popularna pevačica koja je u poslednje vreme sve češće u Beogradu, te u rodni grad odlazi samo jednom nedeljno, za vikend.
- U srpskoj prestonici boravim sve češće jer imam razloga. Naime, sa saradnicima snimam pesme za novi album. Među njima su Marina Tucaković, Damir Handanović, Dražen Damjanović, Miloš Roganović i Filip Miletić. Svakodnevno sam u studiju kako bih što pre zavšila sa snimanjem pesama. Osim toga, sređujem stan na Dedinju, koji sam pre nekoliko meseci kupila, pa se svakodnevno bavim renoviranjem prostorija i biranjem nameštaja. Budući da stan ima više od sto kvadratnih metara, pred sobom imam veliki posao. Nameštaj sam izabrala u crno-beloj varijanti, kako sam zamislila da izgleda ceo enterijer. Neke od dizajnerskih komada naručila sam iz Italije, reč je o nameštaju brenda „Fendi“ - kaže temperamentna pevačica.

Piše: Nadežda Jokić

Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još