Dara Bubamara: Dani porodične sreće u Parizu

Dara Bubamara: Dani porodične sreće u Parizu

Autor: | 15/11/2011

0

Zbog nepredviđenih životnih okolnosti i poslovnih obaveza simpatična pevačica Dara Bubamara nekoliko meseci nije bila u Parizu, koji joj je drugi dom, budući da njen suprug Milan Kesić u francuskoj prestonici radi. Slobodne dane je iskoristila da sa sinom Konstantinom ode u grad svetlosti jer su se oboje uželeli tog romantičnog mesta u kojem su neko vreme živeli i kojem se rado vraćaju.
- Otputovali smo u Pariz jer je Konstantin to tražio. Rekao je da mu nedostaje i da hoće da ga vodimo tamo. Obradovala sam se njegovoj želji jer sam zbog majčine smrti ionako odlagala snimanje albuma na engleskom jeziku - za magazin „Hello!“ govori Dara, naglašavajući da je to ujedno bila prilika da ispunu želju svom mezimcu i odvede ga u "Diznilend".
- Kosta se uželeo babe i dede koji žive uParizu, jer dugo nije bio kod njih. Ispunili smo mu ranije dato obećanje da ćemo ga voditi u  „Diznilend“, gde smo se divno proveli. Kosta je bio uzbuđen celodnevnim obilaženjem tog čarobnog mesta. Iako smo ga i ranije vodili u taj zabavni park, ovog puta smo pokušali da isprobamo što više sadržaja za decu. Išli smo na ludu vožnju rolekosterom i svi smo zajedno vrištali. Iako smo dugo čekali u redu da kupimo karte za rolerkoster, isplatilo se. Kosta je najviše uživao u parku „Pirati sa Kariba“, koji je prepun „čuda“ za decu. Prisustvovali smo i veličanstvenom vatrometu - kaže popularna Novosađanka koja je sinu u „Diznilendu“ kupila nekoliko poklona, ali je sutradan i sebe obradovala šopingom na čuvenom Šanzelizeu.
Plavokosa zvezda obezbedila je sebi i suprugu ulaznice za predstojeći koncert Pola Makartnija u „Palati omnisport - Bersi“.
- Na vreme smo rezervisali ulaznice za ovaj koncert koji će muzička legenda održatiposlednjeg dana novembra. Za njegov nastup vlada veliko interesovanje, mislim da su ulaznice rasprodate - kroz osmeh kaže pevačica, radujući se lepom muzičkom događaju koji joj predstoji.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti