Kristina Bekvalac: Rad i provod na Crnogorskom primorju

Kristina Bekvalac: Rad i provod na Crnogorskom primorju

Autor: | 25/06/2012

0

Učesnica ovogodišnjeg "VIP Survivora", stilistkinja Kristina Bekvalac nedavno je sa sestrom Natašom Bekvalac bila u Crnoj Gori gde su uspešno obavile veoma važne poslove. Naime, posle povratka sa Ibice gde su snimili spot za pesmu „Pozitivna“, harizmatične sestre su na Jadranskom primoriju ekranizovale još jednu numeru sa Natašinog novog albuma koju će promovisati u septembru. Atraktivna stilistkinja iskoristila je boravak u Budvi i za poslovne sastanke vezane za njenu prvu modnu kolekciju koju planira da plasira ove jeseni.
- U Crnoj Gori snimali smo novi spot za jednu od Natašinih pesama sa novog albuma, na kome ona vrlo studiozno, sa timom svojih saradnika, radi od početka godine. Crnogorci su bili vrlo gostoljubivi, dobili smo celu „Kraljičinu plažu“ na korišćenje, gde su i nastali prelepi kadrovi. Sestri sam za novi spot dizajnirala interesantne odevne komade, koji će se znatno razlikovati od stajlinga za singl „Pozitivna“. Snimali smo tri dana na predivnim lokacijama širom Budve. Pošto je jadranska obala vrlo inspirativna, na licu mesta smo snimili neke kadrove kojih nije bilo u scenariju - počinje priču novosadska lepotica koja je u Budvi imala i poslovne sastanke.
- Imala sam nekoliko sastanaka sa ljudima iz Hrvatske, povodom moje prve modne kolekcije, a uskoro planiram i da otputujem tamo kako bismo finalizovali pregovore. Ukoliko sve bude teklo po planu, kolekciju bi trebalo da prezentujem na jesen. Tek kada budem potpuno zadovoljna i najsitnijim detaljima, znaću da je došao trenutak da prikažem svoje modele. Od kada znam za sebe imam predstavu kako bi moja prva kolekcija trebalo da izgleda. To će biti najsrećniji dan u mom životu. Perfekcionista sam i ništa ne prepuštam slučaju. Mnogo vremena trošim na odabir materijala, boja, detalje, izradu modela. Nisam spremna na kompromise, želim da sve izgleda baš onako kako sam zamislila - otkriva lepa plavuša.
Osim što je radila, Kristina je imala vremena i za mali odmor na „Kraljičinoj plaži“, a srela je i nekadašnjeg saplemenika sa Kostarike Nikolu Šoća.
- Ovog puta smo više radili nego što smo uživali. Nismo imali priliku da izlazimo, osim što smo bili na Natašinom nastupu u klubu „54“, ali smo se zato poslednjeg dana odmarali na plaži. Drago mi je što sam se videla sa Nikolom, on je moj prijatelj i obradujem mu se svaki put kada se sretnemo. U pauzama dok snima nove epizode serije “Budva na pjenu od mora”, pridružio se našoj ekipi i sjajno smo se zabavljali. Svakako da ću se uvek videti s njim, kad god me put odvede u Crnu Goru - objašnjava najmlađa sestra Bekvalac koja uskoro planira da se vrati na primorije, ali će sa njom i Natašom krenuti i njihove kćerke Petra i Hana.
- Predstojeće leto biće radno i za Natašu i za mene. Mesec dana ćemo provesti u Crnoj Gori, a sa nama će biti i Petra i Hana, budući da Nataša tokom leta ima zakazane nastupe duž Jadranskog primorja. Kada završimo sa obavezama na moru, odlučile smo da naše kćerke obradujemo putem u "Diznilend", koji već sada s nestrpljenjem iščekuju - zaključuje Kristina.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti