Nataša Bekvalac: Nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Nataša Bekvalac: Nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Autor: | 17/12/2012

0

Novosadska pop zvezda Nataša Bekvalac nedavno je snimila spot za singl „Gram ljubavi“ koji će uskoro promovisati i tako najaviti novi album. Za potrebe ovog video klipa urađena je skupocena scenografija koja je podrazumevala veštački led i šumu, a Nataša je imala čak pet različitih odevnih kombinacija od kojih je jednu osmislila njena sestra Kristina, a ostale drugi domaći dizajneri. Spot za novu pesmu biće potpuno drugačiji od svega što je Nataša do sada radila, a autori tog ostvarenja su „IDJVideos“ koji su tokom ove godine uradili mnoge spotove sa višemilionskim pregledima na "Jutjubu", dok je kompozicija urađena u saradnji sa didžejom Šonetom.
- Moj novi album, na kome sa timom odabranih saradnika radim već godinu dana, izlazi krajem marta. Međutim, odlučila sam da pre toga publici prezentujem dve nove pesme. Odabrali smo da prvi spot snimimo za numeru „Gram ljubavi“, koji će publika moći da vidi već sredinom decembra. I ovom prilikom sarađivala sam sa proverenim timom, koji čine stilista Kristina Bekvalac, šminkerka Mina Abramović, moj PR menadžer Faris Yuma i frizerka Đuka. Svi oni su mi mnogo pomogli u realizaciji ovog projekta - kaže Nataša.
Za razliku od stihova njenog novog singla, u kome se zadovoljava gramom ljubavi, lepa pevačica tvrdi da u privatnom životu želi više od toga.
- Nije mi dovoljan samo gram ljubavi, jer u životu imam mnogo više od toga - rekla je kroz osmeh tridesetdvogodišnja zvezda na snimanju spota.
Ona već nekoliko meseci uživa u nežnoj romansi sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem. Iako su protekle nedelje mnogi mediji spekulisali o njihovom navodnom raskidu, u odnosu ovog poznatog para nema mesta za nesuglasice. Budući da je Bekvalčeva poznata po tome da nikada ne demantuje napise u medijima, nije želela da se oglasi ni posle poslednjih spekulacija. Umesto da se bavi neosnovanim pričama, zanosna Novosađanka uživa u životu.
- U mom ljubavnom životu trenutno je mirno more - kaže Nataša.
Pošto će Vuksanović uskoro otputovati u Grčku zbog poslovnih obaveza, zaljubljeni par će neko vreme biti razdvojen, a i Natašu očekuje mnogo posla.
Naime, osim mnogobrojnih nastupa koje ima širom Evrope, rad na novom albumu polako ulazi u poslednju fazu. Poznata po tome da je u poslu perfekcionista, zanosna plavuša ništa ne prepušta slučaju. Podsećanja radi, ona je još ovog leta objavila singl „Pozitivna“ koji je za kratko vreme postao veliki hit, a spot za tu pesmu urađen je na Ibici. Budući da je publiku navikla na najbolje, potrudila se da ni ovog puta ne izneveri fanove, pa je njen tim saradnika uneo mnogo truda i inventivnih ideja u ekranizaciju numere „Gram ljubavi“.
Bekvalčeva jedva čeka da čuje reakciju publike na novi spot, a pre objavljivanja albuma, njeni obožavaoci imaće priliku da odslušaju još jedan singl koji će predstaviti javnosti početkom naredne godine.

Izvor: Life Content, Ivana Nikolić

Foto: Boris Zec

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti