Survivor: Počinje borba za goli život

Survivor: Počinje borba za goli život

Autor: | 12/03/2012

0

Kucnuo je čas - u ponedeljak uveče u 21.10 na Prvoj TV počinje četvrta sezona najekstremnijeg serijala - „VIP Survivor“. Poznate ličnosti - devetorica muškaraca i isto toliko žena - provešće 35 dana pakla na izolovanim i divljim kostarikanskim ostvima.
Oni će se boriti za goli život, jedni protiv drugih, s istim ciljem: preživi, pobedi i osvoji 50.000 evra!
Junaci rijalitija su javne ličnosti iz Srbije i drugih eks-Ju republika: rukometaš Ognjen Kajganić, maneken Vladimir Vuksanović, model Stanija Dobrojević, baletski igrač Milan Gromilić, šminkerka Jelena Maćić, stilistkinja Kristina Bekvalac, političar Marko Karadžić, glumica Mia Begović i njena kćerka Maja Lena Lopatni, snouborder Sebastijan Flajs, pevačica Martina Vrbos, manekenka Aleks Grdić, stilista Neven Ciganović, maneken Radovan Stošić, skandal devojka i pevačica Ava Karabatić, glumac i maneken Nikola Šoć, voditelj Žare Berber i model Aleksandra Nakova.

Kristina Bekvalac, Ognjen Kajganić i Vladimir Vuksanović odgovorili su na pitanje zašto su prihvatili učešće u rijalitiju.
Kristina: Prihvatila sam učešće zato što sam znala da će pozitivno uticati na moj život. Od prijatelja koji su već preživeli “Preživljavanje” čula sam sve najlepše o rijalitiju.
Ognjen: Razlog je jednostavan - iskustvo koje se pruža jednom u životu! To je 2 u 1: i sportski i životni izazov.
Vladimir: “Survivor“ je jedini rijaliti koji vredi i uvek sam pričao da bih učestvovao samo u njemu. Smatram velikom privilegijom što su me pozvali i omogućili mi da sa samo 23 godine doživim ovo neverovatno iskustvo!

Na pitanje šta im je bilo najteže u takmičenju, kao i šta je to što im je najviše nedostajalo daleko od kuće, troje takmičara dalo je sledeće odgovore:

Kristina: Nedostajala mi je kćerka, naravno. Da je moja Petra bila negde u blizini, sve bi bilo savršeno.
Ognjen: Kad sam odlazio, bio sam svestan da ne smem da razmišljam o najmilijima, o prijateljima, o hrani, jer sve to neću tamo imati. I uspeo sam. Ali nisam znao da će mi toliko nedostajati muzika. Zato je sad stalno uz mene MP3 plejer, ne odvajam se od njega.
Vladimir: Mislio sam da će mi smetati loši higijenski uslovi. I hrana. Ali neverovatno je to što su mi mnogo nedostajali slatkiši! Najteže su, naravno, bile igre, kada gladan, iscrpljen ili pod temperaturom moraš da daš maksimum.
Na pitanje da li su zadovoljni učešćem u rijalitiju, stilistkinja, rukometaš i maneken odgovaraju:
Kristina: Apsolutno sam zadovoljna.
Ognjen: Zadovoljan sam. Bio sam ono što sam, od početka do kraja. Da li će se to i drugima svideti, videćemo. U svakom slučaju, drago mi je što sam ostao svoj!
Vladimir: Prezadovoljan sam! Kad sam odlazio rekao sam sebi da želim da me ljudi upoznaju onakvog kakav zaista jesam, i u tome sam uspeo.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin