Mladen Baron: Žurka iznenađenja

Mladen Baron: Žurka iznenađenja

Autor: | 20/03/2012

0

Poznatom Novosađaninu, vlasniku modne agencija „Baron“ Mladenu Milivojeviću, prijatelji su nedavno priredili iznenađenje za njegov trideset osmi rođendan. Na dan rođenja talentovani kreator nije bio u Srbiji, već na poslovnom putu u Istanbulu, a narednog dana kada se avionom vratio u Beograd, odmah se uputio u svoj dom u Novi Sad. Želeo je da se odmori od puta, a i nije se osećao dobro zbog jake prehlade pa je pio antibiotike. Međutim, na insistiranje prijatelja morao je da krene sa njima u srpsku prestonicu gde su mu upriličili slavlje.
- Na rođendan sam bio u Istanbulu, jer sam imao poslovne pregovore, a sledećeg dana sleteo sam u Beograd i otputovao u Novi Sad s namerom da se u svom domu odmorim od puta. Bio sam umoran i bolestan i nisam se osećao dobro. Boravak u Istambulu me je iscrpeo, a i prehladio sam se pa sam morao da pijem antibiotike. Ipak, nisam mogao da dragim ljudima kažem ne. Bukvalno su me strpali u automobil i rekli mi da idemo u Beograd da slavimo. Moja drugarica Sandra Čoban organizovala je obeležavanje mog rođendana na nastupu Nataše Bekvalac u beogradskom klubu „Magacin“. Sve se poklopilo jer je Nataša deo našeg društva, pa je Sandra pozvala još nekoliko ljudi iz Novog Sada - za magazin „Hello!“ kaže dizajner koji se odlično proveo na koncertu njegove prijateljice Nataše Bekvalac, o čijem se energičnom nastupu danima pričalo.
- Nataša i ja smo od početka njene karijere nerazdvojni. Te večeri sam toliko bio fasciniran njenim  nastupom da nisam mogao da odvojim pogled od bine. Video sam da su je „drmale“ emocije, što je nesebično podelila sa publikom.  Njen nastup je dugo trajao i ostali smo u provodu do jutarnjih sati. Osim toga bilo mi jeveoma drago što sam posle dva meseca video Natašinu sestru Kristinu, koja je boravila u Kostariki. Inače, ja sam je krstio. Nismo se videli od kada je otišla da snima rijaliti „Survivor“, pa mi je prepričavala najzanimljivije trenutke.U društvu je bila i Dragana, Natašina i Kristinina sestra. Inače, te večeri nisam dobijao rođendanske poklone jer su me svi čekali nekoliko sati ranije u mojoj kući. Pošto sam pio antibiotike, nisam mogao da uživam u koktelima, ali sam sa društvom nazdravio šampanjcem. Bilo je to zaista specijalno veče, podelili smo jake emocije - raspoloženo priča Mladen koji kaže da su u toku večeri spontano za njihov sto prilazili svi učesnici rijalitija „Survivor“, koji su bili u susednom separeu.
Kristina Bekvalac, po mnogima najatraktivnija učesnica rijalitija, kaže da joj ovo nije prvi izlazak posle boravka u Kostariki.
- Čim sam se vratila u Srbiju, prijatelji i sestre su mi organizovali izlazak, tako da je ovo nije prvi noćni provod. Činjenica da je Nataša imala sjajan nastup, da je tu bila i moja sestra Dragana, i da je Mladenu, koji me je krstio, bio rođendan, bili je veliki povodi za slavlje. Tu su bili i moji prijatelji iz Kostarike, i srce mi je bilo puno. Inače, Mladenu nisam kupila poklon jer se uvek dogovorimo o tome - kaže lepa stilistkinja. Njene sestra, pop zvezda, Nataša se nadovezuje:
- Energiju koju sam prikazala na sceni dobila sam od odlične publike. Takođe, imala sam sjajan bend uz sebe, tim talentovanih muzičara. Naravno, činjenica da su tu bile moje sestre, prijatelji i „robinzoni iz Kostarike davala mi je vetar u leđa. "Dan žena" u publiku je „doneo“ pretežno devojke koje vole moju muziku, bilo je nemoguće ne uzvratiti toliku ljubav koja mi je te večeri pružena. Bila sam iskreno ganuta emocijama, to nikako nisam mogla da sakrijem.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti