Kristina Bekvalac: Humana lepotica

Kristina Bekvalac: Humana lepotica

Autor: | 18/09/2012

0

Atraktivna stilistkinja i učesnica rijalitija „Survivor“ Kristina Bekvalac nedavno je posetila „Dečije selo“ u Sremskoj Kamenici. Harizmatična Novosađanka rado se priključila akciji kompanije „Color Press Group“ i časopisa „Pošalji recept“, u okviru koga se birao najbolji kuglof, a najukusnije poslastice podeljene su deci bez roditeljskog staranja. Lepoj dami ovo nije bio prvi put da poseti ovu ustanovu za mališane bez roditeljskog staranja i jako joj je prijalo druženje sa decom.
- Nije postojala mogućnost da ne prihvatim da posetim „Dečije selo“. Bila sam veoma srećna što su me organizatori pozvali jer već nekoliko godina nisam bila tamo i imala sam potrebu da se družim sa tim mališanima. Proveli smo jako lep dan i nadam se da sam im bar malo ulepšala život - počinje priču Kristina i dodaje:
- Spadam u ljude koji nisu nezahvalni, tako da sam svesna koliko sam srećna i zahvalna sam na tome. Nikada nisam bila bahata. Majka sam jedne zdrave i pametne devojčice i to je sasvim dovoljno da budem najsrećnija žena na svetu. Upravo zbog toga, nije mi potrebno da odem u ustanovu za decu bez roditeljskog staranja da bi shvatila koliko toga imam u životu. Boravak u „Dečjem selu“ u meni je uglavnom izazvao tugu što neka deca moraju da odrastaju na taj način. Volela bih da mogu više da zarađujem kako bi i sama mogla da izdvajam sredstva i pomažem tim mališanima.
Poznata dvadesetsedmogodišnjakinja tvrdi da su joj štićenici „Dečjeg sela“ postavljali mnogo pitanja u vezi sa njenim učešćem u rialitiju „Survivor“, jer su pomno pratili sve što se dešavala tokom četrdeset dana njenog boravka u egzotičnom ambijentu Kostarike.
- Postavljali su mi mnogo pitanja o mom boravku na Kostariki, to ih je baš zanimalo, isto tako, svi jako dobro poznaju rad moje sestre Nataše, pa su imali i brojna pitanja u vezi sa njom. Mnogo smo se lepo ispričali i da je bilo prilike ostala bih sa njima znatno duže. Posebno mi je bilo žao što je jedan od njihovih drugova preminuo nekoliko dana pre mog dolaska. Zbog toga nismo mogli da pustimo muziku i da možda u malo radosnijoj atmosferi provedemo zajedničko vreme, već su oni bili pomalo tužni, ali mislim da sam uspela da im vratim osmeh na lice - kaže na kraju najmlađa sestra Bekvalac.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti