Nataša Bekvalac: Nije mi svojstveno da budem strpljiva, ali ovaj put se isplatilo

Nataša Bekvalac: Nije mi svojstveno da budem strpljiva, ali ovaj put se isplatilo

Autor: | 02/07/2013

0


Otkako se vratila sa Ibice gde je snimila spot za singl "Kraljica novih ljubavi", Nataša Bekvalac vredno radi na osmišljavanju ekranizacije još nekih pesama. Na krilima kreativnog zanosa, osmislila je i promociju novog spota, a kao idealno mesto odabrala je beogradski splav "Play" jer je najviše podseća na Ibicu i duh koji to ostrvo izdvaja od drugih. U opuštenoj atmosferi Nataša je razgovarala sa medijskim poslenicima bez posebnog protokola. Sve je izgledalo kao opuštena žurka na plaži, a taktovi nove pesme samo su zagrejali atmosferu i pomerili sve prisutne da se njišu u istom veselom ritmu,
- Ne samo mojom već i zaslugom mojih divnih saradnika upriličili smo prijatno veče. Odabrali smo baš ovaj splav jer je to jedino mesto u Beogradu koje ima taj prijemčivi duh Ibice, gde je spot snimljen. Mislim da su se gosti prijatno iznenadili jer nije bila klasična promocija, pa prijatelje i drage goste nisam zamarala dugim obraćanjem i zahvaljivanjem. Želela sam da se svi osećaju maksimalno relaksirano i da atmosfera bude neformalna i opuštena.
Htela sam da se svi lepo provedu na predivnom mestu, da se svi družimo, jer retke su situacije kada mogu da okupim i svoje prijatelje i saradnike. Želela sam da vide spot i da čujem njihove utiske, da ih makar na to jedno veče izmestim iz Beograda i pružim im osećaj Ibice. Generalno mi je jako važno jer je svaka karika u nizu organizacije savršeno funkcionisala. Svaki član tima dao je maksimum, svi su imali neku neverovatnu energiju koju smo, nadam se, uspeli i da prenesemo tu noć ljudima.

Kako uspešna majka šestogodišnje Hane nikada ne miruje, već sebi svakodnevno postavlje nove ciljeve, Nataša se iselila iz stana u centru grada i sada dane provodi na relaciji Beograd - Novi Sad, dok ne sredi stan koji je nedavno kupila.
- Godinu i po dana sam tražila životni prostor koji će mi u potpunosti odgovarati. Iako mi nije svojstveno da budem tako strpljiva, isplatilo se jer sam našla predivan postor za mene i moju kćerku kada sam se najmanje nadala. Našla sam savršenu lokaciju za život, novi stan se nalazi na minut od Hanine škole i na nekoliko minuta od televizije "Pink". Smešten je u lep kraj, vrlo je ušuškan, ujutru kada se probudite u tom delu grada čujete ptičice. Taj mir je idealan za sve koji imaju decu.
Zbog brojnih profesionalnih obaveza ovo nije bio baš najpovoljniji trenutak za Natašinu selidbu, ali ona je pre svega mislila na užu porodicu, na kćerku, kao i kćerku rođene sestre Kristine, Petru kojima su ovo prvi dani raspusta. Smatrala je da će im ta promena mnogo lakše pasti ukoliko se dogodi na početku leta pre svih putovanja i odmora.
- Ovaj period će brzo proći jer idemo na neka gostovanja na primorje i na Ohridsko jezero, pa ćemo taj poslovni povod iskoristiti i da u svim tim mestima ostanemo nešto duže i uživamo, tako da ćemo se na promenu stana lakše adaptirati. Verovatno ćemo Hana i ja za dva meseca napokon da se stacioniramo u našem novom domu - govori pevačica.
- Buduću da smo sve spakovali u kutije i da više ne znamo šta je čije, i u kući vlada opšti haos, Hana i Petra koriste priliku pa ih svakodnevno zatičemo kako isprobavaju naš nakit, haljine i cipele, beskrajno su simpatične.
Natašina sestra Kristina sa suprugom Ivom Martinovićem nedavno je takođe kupila stan u kome će živeti sa njihovom kćerkom. Pošto se novi životni prostori sestara nalaze u blizini, i dalje će se redovno viđati i mnogo vremena provoditi zajedno. Osim što su bliske i poslovno sarađuju, Kristina je zadužena za Natašin vizuelni identitet za svako njeno pojavljivanje u javnosti. I u spotu "Kraljica novih ljubavi" Kristina je još jednom pokazala talenat jer je Nataša fantastično izgledala.
- Razdvajanje od Kristine mi ne predstavlja neki veliki problem, budući da mnogo vremena provodimo zajedno, jedina promena je ta što će svaka spavati svojoj kući. Nas dve smo jako vezane što sestrinskom ljubavlju, što poslovno, a deca su nam vezana kao da su rođene sestre - kaže na kraju razgovora za "Hello" atraktivna Vojvođanka.

Piše: Jelena Vlahović
Foto: Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti