Nikola Šoć: Budvanin koji voli izazove

Nikola Šoć: Budvanin koji voli izazove

Autor: | 13/04/2012

0

Jedan od najzapaženijih učesnika rijaliti šou-programa „Survivor“, crnogorski maneken i glumac Nikola Šoć rado je prihvatio izazov da se bori za titulu „jedinog preživelog“ u Kostariki, gde je proveo skoro mesec i po dana. Ovaj atraktivni mladić tvrdi da mu je učešće u tom rijalitiju potpuno promenilo život, osim što je postao zrelija osoba, na ostrvu je stekao i nove prijatelje. Najprisniji odnos imao je sa stilistkinjom Kristinom Bekvalac kojoj je još na početku obećao da će biti uz nju u teškim trenucima.
- Kristina i ja se nismo poznavali pre rijalitija „Survivor“, a prvi put smo se sreli na putu za Kostariku. Već prilikom prvog razgovora shvatili smo da smo slične osobe i jednostavno smo se združili. Ja sam joj još tada obećao da ću se brinuti o njoj dok boravimo na ostrvu i ispunio sam svoje obećanje - počinje priču Nikola.
- Mnogo mi je značilo što smo imali prisan odnos jer je ona bila osoba na koju sam uvek mogao da računam, kao i ona na mene, a bilo je mnogo interesantnih situacija koje ne mogu da otkrivam, pa preporučujem svima da gledaju „Survivor“. Iako su nas mnogi mediji povezivali, naš odnos je od početka bio drugarski, tako je i sada. Ostali smo prijatelji i u svakodnevnom smo kontaktu, ali među nama ne postoje emocije. Osim sa njom nastavio sam da se družim i sa Vladom Vuksanovićem koga poznajem odranije, ali i sa Milanom Gromilićem i Sebastijanom Flaisom, a u kontaktu sam i sa Markom Karadžićem.
Uspešni Crnogorac tvrdi da mu je, i pored toga što se psihički pripremio za odlazak na pusto ostrvo, bilo teško da podnosi nepovoljne klimatske uslove, kao i nedostatak hrane i sredstava za higijenu.
- Kada su me pozvali iz organizacije, bez razmišljanja sam prihvatio da učestvujem jer volim izazove, ali nisam ni mogao da zamislim koliko je teško kada si po čitav dan na suncu, bez hrane i sredstava za higijenu. Takvi životni uslovi mogu da izvuku iz čoveka njegove najgore osobine, ali sam ipak ostao psihički stabilan i nisam sebi dozvolio da se svađam sa ostalim takmičarima. To iskustvo me je učinilo zrelijom i boljom osobom, a moji najbliži su prijatno iznenađeni tom promenom - objašnjava Nikola, koji se nedavno preselio u Beograd.
- Odrastao sam u Budvi, a prvi put sam otišao od kuće već sa sedamnaest godina kada sam preko razmene učenika otišao u Ameriku, gde sam boravio u jednom gradiću u državi Montani. Pošto sam bio najbolji u plivanju i postavio sam rekord u školi nudili su mi stipendiju da ostanem da studiram, ali se meni tamo nije ostajalo. Zato sam upisao menadžment u Beogradu gde sam ostao pet godina, a po završetku fakulteta sam neko vreme živeo u Hrvatskoj, Italiji i u Njujorku. U Budvu sam se vratio prošle godine jer sam tamo snimao seriju „Budva na pjenu od mora“, gde se pojavljujem u dve poslednje epizode. Nadam se da će se u narednom serijalu moja uloga razvijati i da ću dobiti više prostora.
Poznati glumac i maneken tvrdi da njegovo srce nije osvojila nijedna devojka, ali da bi voleo da mu se uskoro desi ljubav.
-U potrazi sam za idealnom polovinom. Što se tiče devojaka, volim crnke sa lepim osmehom i očima, a jako mi je važno i da devojka sa kojom sam u vezi bude zgodna i pedantna, jer ne bih mogao sebe da zamislim pored neuredne žene. Volim ženstvene cure i one koje poseduju manire pravih dama - zaključuje Šoć.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin