Marija Karan: Nonšalancija sa pokrićem

Marija Karan: Nonšalancija sa pokrićem

Autor: | 19/07/2012

0

Posle nekoliko zapaženih uloga koje je ostvarila u inostranstvu, glumica Marija Karan poslednjih godinu dana sve češće radi i u našem regionu. Ova prelepa crnka najpre je ostvarila odličnu ulogu u seriji Zdravka Šotre „Nepobedivo srce“, a od jeseni će publika imati priliku da je gleda i u nastavku serije „Budva na pjenu od mora“ čije je snimanje nedavno završila. Harizmatična umetnica je poslednjih meseci često dovođena u vezu sa pojedinim poznatim muškarcima, ali takve priče nikada nije želela da komentariše. Iako je ovog proleća napunila trideset godina, Marija tvrdi da još ne razmišlja o braku i deci i da za to životno poglavlje ima još vremena. Trenutni prioriteti su joj vezani za posao jer želi da odigra još mnogo dobrih uloga pre nego što odluči da stane pred oltar. Po završetku snimanja serije „Budva na pjenu od mora“, atraktivna glumica će se malo odmoriti, a potom je čeka i učešće u jednom inostranom projektu.
Po čemu je interesantna vaša uloga u seriji "Budva na pjenu od mora"?
- Zanimljiva je jer je dobro napisana išto je reč o likusličnom ljudima kojepoznajem u svom okruženju. Zanimljivo je igrati osobu koja, kada se pojavi, pomuti lončiće i uzme onoštoželi. Drago mi je bilo i da igram sa kolegama sa kojima do sada nisam radila pa sve to čini jedno lepo iskustvo. Za sada završilasam snimanja.
Da li ste i ranije imali priliku da sarađujete sa Milanom Karadžićem i kakva su vam iskustva?
- Ovo mi je bilo prvi put da sarađujemo iako me je Milan i ranije zvao u svoje projekte. Sada je bila jedinstvena prilika da nam se sve obaveze usaglase i da se uskladimo. Volim Milanove predstave, mislim da još nisam upisala Akademiju kada sam gledala njegovu trilogiju “Betula u malu valu”, “Bokeljski D-mol” i “Innominato”, još od tada imamželju da zajedno nešto radimo. Pored toga što je divan u saradnji sa glumcima, on je beskrajno šarmantan i duhovit. Ima harizmu i odnosise tako prema svakom članu ekipe tako da je atmosfera na snimanju uvek prijatna i zabavna.
Kako ste provodili slobodno vreme u Budvi, jeste li imali vremena za noćne izlaske i odlaske na plažu?
- Slobodno vreme sam koristila da se družim sa članovima ekipe i vidim stare prijatelje iz Crne Gore. Uspela sam da obiđem i neka nova mesta, a najdraži mi je bio jedan slobodan dan proveden na „Kraljičinoj plaži“ kada smo imali priliku i da se kupamo. To je najlepša i najromantičnija plaža na svetu.
U poslednje vreme sve češće radite u Srbiji, da li je razlog to što vam se nude bolje uloge nego u Holivudu ili vam prija kada radite u svojoj zemlji?
- Prija mi da radim kod nas, a blizu su mi i prijatelji i porodica. Biram da radim ono što me motiviše, i što mi je zadovoljstvo.
Odlazite li često u poslednje vreme u Ameriku?
- Zahvaljujući internetu, u Americi sam svakodnevno. Inače, često putujem tamo, mada za vreme leta najviše volim da sam u Evropi.
Hoćete li uskoro i tamo raditi nešto novo?
- Sigurno da ću uskoro raditi jedan novi projekat, ali da li će lokacija biti u Sjedinjenim Američkim Državama ili u nekoj drugoj zemlji, još nisam sigurna.

Intervju: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti