Milena Marić: Zaljubljena zavodnica

Milena Marić: Zaljubljena zavodnica

Autor: | 06/04/2012

0

Glumica Milena Marić kao devojčica pokazivala je talenat za umetnost. Njena želja da stane na daske koje život znače postala je izražena tokom srednjoškolskih dana, pa se u rodnoj Budvi priključila dramskoj sekciji. Na mnogim amaterskim festivalima osvajala je nagrade za najbolju glumicu, a u nameri da se ozbiljno posveti tom pozivu imala je veliku podršku roditelja i mlađeg brata. Upisala je Akademiju dramskih umetnosti na Cetinju, i stigla je do diplomskog ispita, ali ga nije položila. Uporedo sa studijama glume, Milena je shvatila da se pronalazi i u produkciji, zbog čega se pre deset godina preselila u Beograd. Upisala je još jedan fakultet i diplomirala na toliko željenom smeru.
Atraktivnoj brineti, koja je do sada radila samo iza kamere, sreća se osmehnula prošle godine kada su je Stevan Koprivica i Milan Karadžić angažovali useriji „Budva na pjenu od mora“. Ulogom Line osvojila je simpatije televizijske publike, a kritičari se slažu da je odlično dočarala lik zavodnice koja osvaja samo bogate muškarce i ljubavnicu duplo starijeg biznismena kojeg glumi Mima Karadžić. Sa velikom popularnošću serije Milena se suočila nedavno, kada se posle mesec i po dana vratila iz Kostarike u Srbiju. U dalekoj zemlji harizmatična tridesetogodišnjakinja boravila je kao jedan od članova brojnog produkcijskog tima koji potpisuje rijaliti-program „Survivor“.
-Ulogu Line odmah sam prihvatila. Scenario mi se dopao na prvo čitanje, a gledanost serije pokazuje da nisam pogrešila. Publika je prepoznala kvalitet, a zavolela je i moju ulogu. Lina je fenomenalna, ona je sve ono što ja nisam, mada imamo i nešto zajedničko - ne odustajemo od svojih ciljeva. Mnogi me pitaju da li mi je bilo teško da dočaram njen lik upravo zbog te različitosti. Nikakvih problema nisam imala, ta uloga mi je bila izazov jer Lina je odlučna, borbena, zna šta hoće, od čega živi i šta joj treba. Ništa joj ne predstavlja problem u ostvarivanju svog cilja, a u tome joj pomaže odličan izgled. Ona „peca“ i trudi se da nađe što bolji ulov - kaže na početku razgovora za „Hello!“ Milena.
Opravdavate li ponašanje devojaka poputLine?
-Oduševljava me svaka žena koja ima cilj,  kakav god on bio, poštujem ga i ako je isti kao Linin. Ja nisam takva, imam svoj cilj, ali je drugačiji. Mene prošlost ne zanima, živim za trenutak, radim ono što me čini srećnom, volim da volim i da budem voljena, a najbitnije mi je da uživam u životu. Dobro znam šta hoću, ne jurim novac, sama ga zarađujem.
Hoćete li se pojaviti u nastavku koji počinje da se snima sledećeg meseca?
-Nadam se da nastavak neće proći bez Line.
Da li vas je popularnost zatekla ili ste joj se nadali?
-Tek sada shvatam koliki je uspeh postigla serija. Kada je počela da se emituje, bila sam u Kostariki zbog snimanja rijalitija „Survivor“. U tom programu sam reporter na ostrvu, radila sam sa takmičarima.

Intervju: Sandra A. Rilak
Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti