Milena Marić: Na krilima nove ljubavi

Milena Marić: Na krilima nove ljubavi

Autor: | 08/07/2012

0

Darovita glumica Milena Marić, koja je simpatije gledalaca osvojila ulogom zavodnice Line u seriji "Budva na pjenu od mora", trenutno uživa u plodonosnom periodu, i profesionalno i privatno. Umetnica sa stalnom adresom u Beogradu u rodnu Budvu je doputovala krajem aprila, kada su počele pripreme za snimanje druge sezone serije koja ju je proslavila. I ovog puta uspešna crnka je odlučila da prihvati dva angažmana, produkcijski i glumački.
- Od produkcije ne odustajem kad god postoji dobar projekat za rad. Uz veliki rad uspevam da postignem kvalitet na obe strane, ali ne bih to sebi ponovo priuštila. Na ovoj seriji već imam dvostruko iskustvo i lakše mi je da se snalazim tokom snimanja druge sezone. Produkcija me inspiriše, kao i gluma - na početku razgovora za magazin Hello! u dahu kaže ova vredna i ambiciozna tridesetjednogodišnjakinja.
Atraktivna Milena je posle kraha dvogodišnje veze, kada je bila emotivno skrhana, sreću pronašla sa novim partnerom u kojeg je beskrajno zaljubljena.
- Ludo sam zaljubljena, volim novog dečka. Što se tiče udvaranja, toga ima, ali najčešće preko posrednika, što nije zanimljivo ni hrabro. Skoncentrisana sam na svog partnera, tako da udvaranja ne dopiru do mene. Ne mogu da opišem kakav tip muškarca mi se dopada jer ne postoji kliše. Sada bih jedino mogla da opišem svog partnera jer je on baš sve što ja želim i volim - muškarac briljantnog uma, beskrajno duhovit, pažljiv, lep i zgodan. Jednom rečju kompletan - puna entuzijazma govori lepotica kojoj su se u poslednje vreme složile životne kockice.
- Živim na relaciji Beograd-Budva, a kupovina mog stana u Beogradu je u toku. Obožavam prestonicu Srbije i posle niza godina podstanarskog života ovaj korak je za mene bio veliki i nekako neophodan - ponosno govori talentovana glumica koja opisuje trenutnu atmosferu na snimanjima, pojačanu novim likovima u seriji.
- Produkciona i glumačka ekipa osvežene su novim ljudima i svi smo pozitivni  i puni entuzijazma. Nove mlade glumice  u seriji imaju već dovoljno glumačkog iskustva. Među nama nema sujete i ljubomore, tako da jedni drugima uvek poželimo sreću i ohrabrimo se pred snimanje. Andrija Milošević i ja imamo mnogo zajedničkih scena u seriji. Čitam da mediji šuškajuda Lina, koju igram, otpočinje vezu sa Boćom, glumcem Nikolom Šoćem, ali vam garantujem da publika ne može ni da nasluti razvoj moje uloge u seriji. Ono što mogu da otkrijem je da sam radila sa Nikolom i da smo snimali zajedničke scene. Nikolu privatno dobro poznajem, tako da je rad sa njim bio prilično opušten, baš kao i druženje. On me uvek beskrajno zasmejava, vrlo je vaspitan, duhovit i pravi drug. Umemo i da se izvičemo jedno na drugo, ali to brzo prevaziđemo i napravimo vic od cele situacije. Ipak češće satima pričamo o privatnim stvarima i jadamo se jedno drugom, naravno uz smeh, jer to nam je oboma svojstveno - kaže Milena, koja ne potiče iz porodice glumaca, a njen brat Milan se bavi marketingom i prodajom nekretnina.
- Mog brata nikada nije zanimao rad ispred kamere. Nikola Šoć i ja se često nasmejemo tome jer i njegov brat nipošto neće da se nađe ispred objektiva. Kada ih pozovemo da statiraju u seriji, obojica nas mole da ih više ne zovemo za tako nešto. Moji roditelji, inače,  nisu iz umetničke branše, ali razumeju moj posao i podržavaju me, brat posebno. Najveću podršku pruža mi moja baba Vasiljka. Nisam bila sigurna koliko će razumeti ulogu Line jer je celog života na selu. Ona čuva svaki članak o meni i daje mi vetar u leđa, neverovatna je i obožavam je.
Zanosna Crnogorka ne pravi prevelike planove, već se prepušta životu da je nosi, smatrajući da će sve odluke koje bi trebalo da donese doći spontano.
- Što se tiče budućnosti i grada u kome ću živeti, videćemo šta će mi život doneti. Sebe u budućnosti vidim sa porodicom, a lokaciju ćemo već da izaberemo.

Piše: Nadežda Jokić

Foto: Balša Gobović i Maja Kovijanić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti