Marija Karan: Dobro sam se snašla u novoj ulozi

Marija Karan: Dobro sam se snašla u novoj ulozi

Autor: | 19/06/2012

0

Jedna od naših najpopularnijih glumica Marija Karan ove godine snimila je dve televizijske serije. Jednu u Kanadi, pod nazivom „Covert Affairs”, a seriju „Budva na pjenu od mora” u Crnoj Gori. Nakratko je stigla i u Beograd da vidi roditelje i prijatelje kojih se zaželela, pošto veći deo godine živi u Los Anđelesu.
- Snimala sam seriju „Covert Affairs” sa fenomenalnom ekipom glumaca. Među njima je bio i Piter Galager, publici poznat iz filma „Seks laži i video trake”. On mi je puno pomagao oko svega, od načina na koji sam glumila do praktičnih saveta. Inače, veoma je vedar čovek i stalno nas je zabavljao šalama na setu - kaže Marija za „24 sata”.
Ona je uživala sa ekipom, a uzbuđenje je bilo još veće jer se radi o špijunskoj seriji.
- Uživala sam sa vrhunskom ekipom profesionalaca. U seriji se govori o tajnim agentima koji rade za CIA-u. Ja glumim teniserku iz istočne Evrope koja biva upletena u mračnu kriminalističku priču. Bilo je zaista uzbudljivo snimati akcione scene vatrenih obračuna i jurnjava. Mislim da će mi uspeh serije otvoriti mogućnosti za nove angažmane. Moji američki agenti mi neprekidno nude nove izazove i projekte - rekla nam je Marija Karan.
U seriji koja je ušla u treću sezonu, glavna junakinja je CIA polaznica Eni Voker koju glumi Piper Perabo, a koja dobija neočekivano unapređenje kao agent. Njeni šefovi imaju skriveni motiv za taj potez. Neočekivanu pomoć joj pruža jedan agent koji je oslepeo na zadatku, a kog tumači Kristofer Gotam, dok Piter Galager glumi jednog od moćnih CIA šefova.
Marija najviše uživa u Beogradu u susretu sa prijateljima i porodicom.
- Zaista se zaželim Beograda preko godine. Ovde imam roditelje i gomilu prijatelja. Uživam u Beogradu leti jer je prepun različitih divnih mesta za izlazak. Nedavno sam se vratila iz Crne Gore, gde sam glumila u seriji „Budva na pjenu od mora”. Glumim ambicioznu umetnicu Andželiku. Srećna sam da radim sa braćom Karadžić, do sada je bilo par prilika, ali smo se uvek nekako mimoilazili - zaključila je Marija.
Iako Marija nikada nije komentarisala medijske spekulacije vezane za svoj ljubavni život, svojevremeno je potvrdila da je u vezi sa jednim holivudskim agentom, ali nije želela da svoju vezu izlaže u javnosti. Ispričala je da njen dečko voli da dođe u Srbiju i da je lep, pametan i uspešan. Pričalo se da je imala afere sa Franom Lasićem i Petrom Kapisodom.

Izvor: 24sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još