Marija Karan: Nastavak popularne serije

Marija Karan: Nastavak popularne serije

Autor: | 20/08/2012

0

Marija Karan se po povratku iz Amerike posvetila ulogama u domaćim ostvarenjima. Kaže da je uživala na snimanju hit serije „Budva na pjenu od mora”, čije nove epizode ćemo gledati od jeseni na Prvoj srpskoj televiziji. Novih 12 epizoda serije, koja se snimala na Crnogorskom primorju i u Podgorici, biće, prema rečima, reditelja Milana Karadžića, “još žešće nego ranije”.
- Serija je zanimljiva jer je dobro napisana. Drago mi je bilo i da igram sa kolegama s kojima do sada nisam radila, pa to sve čini jedno lepo iskustvo. Bilo mi je prelepo na snimanju, posebno što sam imala priliku da sarađujem sa divnim ljudima, kolegama iz Crne Gore. Mislim da će nova sezona biti osvežena novim likovima koji se pojavljuju, dramom i intrigom već postojećih, a i prelepe lokacije na kojima smo snimali će nastaviti da ostavljaju publiku bez daha - rekla je Marija Karan.
Na pitanje da li je imala vremena da se odmori na Crnogorskom primorju, glumica kaže:
- Bila sam dugo na Crnogorskom primorju što zbog serije i snimanja, što zbog odmora, kojeg nije bilo na pretek. Raditi sa glumačkom ekipom sa kojom sam ja sarađivala tokom snimanja ove serije bilo je toliko opušteno da sam uživala u svakom kadru. Bila sam ispunjena poslom i sve mi je prijalo. Pored napornog rada našla sam vremena da se družim sa ekipom “Budve...”, ali i sa starim društvom koje znam godinama. Slobodno vreme sam provodila na plaži - istakla je Marija.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin