Marija Karan: Prija mi da igram ambicioznu ženu

Marija Karan: Prija mi da igram ambicioznu ženu

Autor: | 10/06/2012

0

Jedna od naših najlepših i najtraženijih glumica Marija Karan se krajem prošle nedelje pridružila ekipi serije “Budva na pjenu od mora”. Marija u seriji tumači lik lepe umetnice Anđelke, koja će u ovu popularnu seriju uneti nove zaplete.
Već nekoliko nedelja na Crnogorskom primorju vredno se snima nastavak uzbudljive priče o sukobu sistema vrednosti i različitih mentalnih sklopova dve crnogorske porodice.
Da nova sezona obećava mnogo i najavljuje turbulencije i zaista nepredviđene obrte u već dovoljno zamršenoj priči, dokaz je i pregršt novih likova, i to ženskih, fatalnih.
Marija Karan je krajem prošle nedelje stigla u Budvu kako bi snimila scene u kojima se pojavljuje njena junakinja Anđelika.
- Uživala sam u snimanju i radu sa kolegama. Već prvog dana uspeli smo da se upoznamo, družimo i opustimo, što je jako pozitivno. Mislim da je cela ekipa pažljivo i dobro izabrana. To će se najbolje videti kada odgledate seriju. Srećna sam da radim sa braćom Karadžić, do sada je bilo par prilika, ali smo se uvek nekako mimoilazili - kaže Marija za “Blic”.
Marija smatra da se gledaoci uveliko poistovećuju sa likovima i kroz njih doživljavaju Crnu Goru, zbog čega oseća posebnu odgovornost. Lepa glumica je oduševljena svojom ulogom.
- Imam divno napisanu ulogu. Moj lik se zove Anđelika i ona živi za umetnost i od nje. Ona je jedna vrsta art dilera. Zamišljena je kao jaka i ambiciozna žena koja zna šta želi - otkriva Marija Karan.
Jednu od novih junakinja u narednoj sezoni tumači glumica Nina Janković, domaćoj publici poznata po filmu “Montevideo, Bog te video”. Ona će igrati Tijanu, ćerku profesora Mileta (igra ga Manda).
- Tijana dolazi na more sa svojom najboljom drugaricom u pokušaju da spase brak svojih roditelja. Tamo upoznaje Luku i sa njim doživljava brojne avanture po Budvi. Dopašće vam se priča, videćete - priča Nina.
Mlada glumica kaže da uživa na snimanju, a za kolege ima samo reči hvale.
- Radim sa Daninom Jeftić i Momčilom Otaševićem (Luka) najviše. Daninu znam još od “Montevidea” i zaista uživam da radim sa njom. Momčila sam upoznala i lepo se slažemo, divan je. Ništa nije teško - ispričala je na kraju Nina Janković.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još