Novak Đoković: Druženje sa fanovima u Njujorku

Novak Đoković: Druženje sa fanovima u Njujorku

Autor: | 03/09/2012

0

Naš najbolji teniser Novak Đoković odnedavno ponovo boravi u Njujorku, gde se takmiči na „US openu“, poslednjem grend slem turniru u ovoj sezoni. Samo dan pre početka ovog grandioznog takmičenja uspešni sportista imao je priliku da se na centralnom terenu „Billie Jean King“ druži sa mališanima koji su njegovi verni fanovi. Deca koja su volonteri na ovom turniru bila su oduševljena što se druže sa drugim teniserom sveta, naročito zbog činjenice da je upravo on prošle godine osvojio ovaj grend slem. Prisutni su želeli da dobiju autogram od Đokovića i da se fotografišu sa njim, a on se trudio da svakome ispuni želju.
Poznati teniser stigao je u "Veliku jabuku" pet dana pre početka „US opena“, a sa njim su bili i svi članovi njegovog tima. Prema njegovim rečima, jako je uzbuđen što će ponovo imati priliku da prikaže svoje teniske bravure na „Billie Jean King“ terenima.
- Svi smo jako uzbuđeni pred "US open" i radujemo se novim izazovima - napisao je Novak na svom Fejsbuk profilu.
Boravak u Njujorku iskoristio je i za promociju nove opreme koju će nositi na mečevima, a prvi put svi njegovi fanovi imaće priliku da nose iste šortseve, majice i trenerke koje mogu da kupe u radnji „Uniqlo“, koja se nalazi na Petoj aveniji. Upravo u toj prodavnici Novak je promovisao novu opremu i družio se sa vernim obožavaocima.
- Samo da zahvalim svima koji su došli da me pozdrave danas u „Uniqlo“ prodavnici na Petoj aveniji. Drago mi je da sam imao priliku da vas sve vidim nasmejane i srećne, i lepo je što ćete imati sliku sa mnom kao uspomenu na naše kratko druženje - napisao je Novak na Fejsbuku.
Ukoliko mu uspe da ponovo osvoji ovaj turnir, naš najuspešniji sportista će se ponovo naći na prvom mestu „ATP“ liste. U tome će mu osim članova njegovog tima umnogome pomoći i članovi njegove porodice koji ga gotovo uvek bodre sa tribina, kao i njegova devojka Jelena Ristić.
Iako u poslednje vreme nije postizao rezultate na kakve je navikao svoju publiku zbog privatnih problema koje je imao, Novak je odlučio da ne priča javno o kakvim je nedaćama reč i spreman je da ponovo zablista u punom sjaju.
- Svako ima svoje probleme, to je normalna svar. U životu imate uspone i padove, prolazite kroz teške faze i to je izazov. Pokušavate da sve to prevaziđete i postanete jači posle svega - izjavio je nedavno atraktivni teniser koji će na turniru u Americi sigurno ponovo biti u centru medijske pažnje.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin