Novak Đoković: Uživanje u mondenskom letovalištu

Novak Đoković: Uživanje u mondenskom letovalištu

Autor: | 07/06/2012

0

Šarmantni sportista  Novak Đoković samo dan pošto je izgubio finale „Masters turnira“ u Rimu od Rafaela Nadala, odlučio je da zaboravi poraz i u društvu devojke Jelene Ristić otputovao je u Kan. Mladi par posetio je šezdeset peti filmski festival koji se održava u ovom mondenskom letovalištu. Sa izabranicom svog srca prisustvovao je premijeri filma "Killing Them Softly" u kojem glavnu ulogu tumači holivudski glumac Bred Pit. Reč je o najvećem ostvarenju koje je prikazano na čuvenom Filmskom festivalu, na kojem su gosti bile mnoge zvezde iz sporta i šou-biznisa. Među mnogobrojnim zvanicama koje su prošetale crvenim tepihom bili su američki glumac Alek Boldvin sa suprugom Hilari Tomas, top-model Karolina Kurkova, engleska manekenka Keli Bruk, kao i najbolji teniser sveta Novak Đoković. U društvu lepše polovine i najveće podrške Novak je privukao veliku pažnju javnosti u gradu na Azurnoj obali. Tokom kratkog pojavljivanja na crvenom tepihu, srpski as je još jednom pokazao da ume da se ponaša kao prava svetska zvezda. U zagrljaju devojke, spremno je pozirao fotoreporterima kao što to čine holivudski glumci. Jedan od najlepših parova u centru je pažnje svetske javnosti koja prati svaki njihov korak. Prošle godine, šetajući crvenim tepihom, poglede publike i bliceve fotoaparata privukli su njihovi poljupci. Ljubav među njima je velika i oni to ne kriju. Jelena svog izabranika prati na svakom turniru, a najbolji teniser sveta nedavno je rekao da mu je Jelena najveća podrška i da će zajednički odlučiti kada će ljubav krunisati brakom:
- Ljubav je veliki pokretač i Jelena i ja ćemo odluke vezane za našu budućnost doneti spontano - odgovarao je Đoković na pitanja fanova preko njegovog zvaničnog internet sajta.
Popularni Nole je u Kanu, u društvu porodice i prijatelja, proslavio i svoj dvadeset peti rođendan. Iako je do sada pravio glamurozne proslave, ovoga puta je odlučio da slavlje bude intimno, u krugu najbližih. Najlepši poklon dobio je od svoje lepše polovine. Jelena mu je napravila rođendansku tortu, što je Novaka posebno obradovalo.
- Hvala vam svima na divnim željama, ljubavi i lepim rečima. Proveo sam divan dan sa najbližima. Moja Jelena mi je napravila i rođendansku tortu. Možete li da zamislite šta sam poželeo - napisao je Novak na svom profilu na društvenoj mreži "Tviter" ispod fotografije na kojoj se vidi rođendanska torta koju mu je napravila devojka.
Odmor u Kanu i druženje sa najbližima Novaku su bili dovoljni da prikupi snagu iobnovienergiju."Rolan Garos" kuca na vrata, a sa velikim samopouzdanjem šampion sveta se nada najboljem rezultatu i krupnim koracima ide napred. Svestan je da može postati prvi igrač koji je objedinio sve četiri "grend slem" titule u dve sezone. Posle boravka na "Kanskom festivalu", šarmantni sportista otišao je u Pariz gde je potpisao ugovor sa japanskom kompanijom "Uniklo" i postao njihov ambasador na terenu i van njega. Svečano potpisivanje ugovora održano je u pariskom hotelu "Ric", gde je održana i revija na kojoj je najbolji teniser prošetao modnom pistom i predstavio opremu koju će nositi. Predstavnici ove poznate kompanije rekli su da će izraditi posebno dizajnirane majice od čije će prodaje sredstva biti usmerena u humanitarni fond srpskog tenisera za pomoć deci. Na reviji, sa osmehom na licu iz prvog reda Novaku je podršku davala Jelena.
- Počastvovan sam i veoma uzbuđen što sam postao globalni ambasador "Unikloa". To je sjajan brend sa velikom tradicijom u Japanu, zemljom čiju kulturu veoma poštujem. Svoju životnu filozofiju, zasnovanu na strasti i želji da stalno napredujem, nazivam ,,budi jedinstven. Želim da stalno pomažem ljudima, posebo deci koja imaju manje sreće u životu od mene - rekao je Đoković za zvanični sajt ove japanske kompanije.

Piše: Tijana Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti