Novak Đoković: Čarolija se nastavlja

Novak Đoković: Čarolija se nastavlja

Autor: | 13/02/2012

0

Posle prošlogodišnje uspešne sezone u kojoj se popeo na vrh svetskog tenisa i osvojio sve turnire koji postoje, Novak Đoković je i u novoj sezoni nastavio sa podvizima. Najbolji teniser na svetu u istorijskom finalu “Australijan opena” savladao je, posle skoro šest sati borbe, Španca Rafaela Nadala, odbranivši „Otvoreno prvenstvo Australije“ osvojeno prošle sezone. Završni meč ovogodišnjeg prvog grend slema u sezoni ostaće zapamćen po jubilarnom stotom meču i najdužem u istoriji svetskog tenisa. Najbolji teniser današnjice, posle spektakularnog meča u zemlji kengura, nije organizovao slavlje za prijatelje koji su ga bodrili, među kojima su bili i Snežana i Vlade Divac, samo su popili nekoliko pića i sumirali utiske. Šarmantni Novak i izabranica njegovog srca Jelena Ristić doputovali su već u Monte Karlo iz Australije, podelivši odmah prve utiske sa prijateljima na „Tviteru“. Nole se požalio da ga ubija džet-leg zbog razlike u vremenskoj zoni, pa je nesanicu iskoristio kako bi uživao u izlasku sunca u Monaku.
- Prelep izlazak sunca u Monaku. Retko imam priliku da uživam u ovoj lepoti jutra zato što volim da spavam, ali ovog puta džet-leg se isplatio. Dobro jutro, svima - napisao je Novak na svom „Tviter“ profilu i zahvalio ljubaznoj posadi koja ga je dočekala sa čestitkama i porukom na srpskom: "Dobrodošao, Novače".
Kada se dobro odmorio i naspavao, sa devojkom Jelenom krenuo je u šetnju Monakom.
- Najzad malo vremena i za turističko razgledanje Monaka, kako vam se sviđa? Ovo iza mene je Monaco ville i katedrala, a ovo pored mene je moja devojka koja je znatno smršala posle Australije -našalio se poznati sportista na svom „Tviteru“.
Svetski mediji se ovih dana utrkuju ko će, pored teniskih informacija vezanih za Novaka Đokovića, otkriti što više podataka o privatnom životu najboljeg tenisera planete. Trude se da „iskopaju“ što više informacija o njegovoj devojci Jeleni Ristić koja ga sa tribina bodri na svakom meču. Prva mu čestita osvajanje svakog trofeja, a njena podrška Novaku mnogo znači. Prema mišljenju mnogih, Jelena poseduje sve atribute za status svetske zvezde i supruge najpoznatijeg sportiste današnjice. Simpatična Jelena u neprekidnoj je žiži javnosti, prati se i beleži svaki detalj na njoj, od toga kakvu je haljinu obukla, koji sat ili prsten nosi, do toga kako reaguje na svaki Novakov poen. Da su lep par, smatraju mnogi, a Novak je nedavno izjavio:
- Jelena je ljubav mog života! Ona je sposobna, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost. Upravo to je ono što nas čini srećnim u ljubavi - ne krije Novak da je Jelena osoba za čitav život, dodajući da mu je ona pokretačka snaga.
- Zajedno smo šest, sedam godina. Podržavamo jedno drugo i osećamo veliko međusobno razumevanje. Dobro je imati je pored sebe.
Trenutno su oboje stacionirani u Monte Karlu, gde je Jelena upisala završne masters studije i pripremila doktorsku disertaciju iz oblasti ekonomije. Za razliku od supruga ili devojaka svetski poznatih sportista, Jelena Ristić ne voli da se eksponira u javnosti i nije sklona tračevima. U jednom od retkih obraćanja medijima Jelena Ristić je o vezi sa Novakom Đokovićem rekla:
- Ponosna sam na Novaka i na sve njegove uspehe. Nadam se da ću još dugo biti uz njega i da ću mu pomoći da bude još bolji. Ne zabavljam se sa Novakom da bih se osećala moćnom, kao što neki možda misle. Sa njim sam zato što ga volim, zato što se volimo, a ne što nas neki drugi posmatraju i što nam zavide - rekla je svojevremeno Jelena.

Piše: Tijana Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti