Ričard Brenson i Jelena Ristić: Podrška Novaku Đokoviću sa tribina

Ričard Brenson i Jelena Ristić: Podrška Novaku Đokoviću sa tribina

Autor: | 06/09/2013

0

"Kada Novak Đoković igra meč, to se ne propušta", rečenica je koju verovatno svaki stanovnik naše zemlje, ali i stanovnici iz ostalih delova sveta, pomisle pre početak svakog meča koji naš proslavljeni teniser treba da odigra. To potvrđuju i brojne svetske zvezde koje sa velikom pažnjom proprate sve sportske aktivnosti i svaki Noletovu igru, te je tako, u društvu Noletove devojke, Jelene Ristić, njegov meč pratio i poznati svetski biznismen Ričard Branson.
Novak je na poslednjem meču uspeo da se plasira u polufinale US opena, pobedivši ruskog tenisera Mihaila Južnjog.
Ovaj meč je pored svetski zvezda poput Šona Konerija, Tomi Li Džonsa, meč Novaka Đokovića pratio i britanski biznismen Ričard Brenson.
Brenson se nalazio u društvu Noletove devojke, Jelene Ristić. Vidno raspoložen, Brenson je zajedno sa Jelenom navijao i bodrio Noleta, ali verovatno i pomalo nervozni zbog rezultata kakav bi naš proslavljeni tesniser mogao da postigne.
Nole je veoma poštovan u svetu, pogotovo u poslednje vreme, kada je sa Jelenom pokrenuo humanitarnu fondaciju. Na njegove mečeve dolaze mnoge javne ličnosti iz svetskog džet-seta poput Bekamovih, Bredlija Kupera, Naomi Kembel i drugi.

Izvor: Alo

Foto: Tanjug, AP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti