Novak Đoković: Uspesi su slađi uz voljene

Novak Đoković: Uspesi su slađi uz voljene

Autor: | 09/04/2012

0

Dok svetska publika bez daha prati pobede i nezaustavljivi borbeni duh Novaka Đokovića, njegova lepša polovina, izabranica Jelena Ristić, zadivljuje javnost svojom gracioznošću i stilom i kada je u jednostavnom svakodnevnom izdanju.
U Majamiju, gde je najbolji aktuelni svetski sportista i prvi teniser sveta nizao uspehe na teniskom turniru, izvan terena pažnju fotografa najviše je privlačio kada je provodio trenutke sa devojkom Jelenom, ali i svojim mezimcem, pudlicom Pjerom. Skladan emotivni par ne krije svoju vezanost za psa, maltešku pudlu koju svuda vode, kad god su u prilici.
I pošto je poznato da je na turniru u Vimbldonu Novak bio ozlojeđen što mu društvo nije pravio njegov četvoronožni prijatelj, koga je kupio devojci Jeleni, jer nije uspeo da izdejstvuje dozvolu da povede psa u Englesku, u Majamiju je bio presrećan što je Pjer bio uz njega.
Na Vimbldonu najpoznatiji srpski sportista nije uspeo da dobije dozvolu od britanskih vlasti i zato se sada, pre nego što je spakovao kofere za Majami, pobrinuo da na vreme nabavi sve potrebne dozvole kako bi Pjer bio uz njega i lepu Beograđanku.
Uoči polaska u Sjedinjene Američke Države na svom profilu društvene mreže „Tviter“ napisao je: „Divan je osećaj kada posle uspešnog dana dođeš kući- Pjer je tu da mi „baci kosku“, Jelena je srećna što sam u domu, srećan sam da torbu s reketom malo ostavim po strani. Sledi lepo provedeno vreme uz večeru“.
Nema sumnje da su oboje nestrpljivi da ponovo uživaju u mirnim ušuškanim večerima u svom domu u Monaku, gde žive sa Pjerom. Život bez bliceva fotoaparata oboma prija, jer je u Monaku normalno videti najveće zvezde na ulici, u restoranu ili radnji. Tako je ljubavni par "uslikan" kako u jednom supermarketu u Monaku kupuje namirnice, a društvo mu  je pravio njihov pas.
Tada je javnost bila raznežena slikom na kojoj se zaljubljeni par bavio proučavanjem informacija o postojanju glutena u namirnicama, dok je pas strpljivo čekao ležeći u svojoj korpi sa kariranim desenom.
Posle nekoliko meseci, slika ljubimca Pjera u kariranoj korpici ponovo je obišla svet. Ovog puta Novak i Jelan su viđeni na parkingu u Majamiju kako idu ka svom vozilu noseći svoju preslatku pudlu u korpi.
Novak Đoković, poznat kao vrlo privržen drug, trudi da svog najboljeg četvoronožnog prijatelja vodi gde god da putuje. Društvo simpatičnog psa mu pričinjava veliku sreću, a podrška njegove partnerke je neizostavna na svim njegovim turnirima i Novak ne krije da mu baš to daje vetar u leđa da pobeđuje.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin