Miloš Krasić: Porodična radost u Istanbulu

Miloš Krasić: Porodična radost u Istanbulu

Autor: | 02/10/2012

0

Jedan od naših najboljih fudbalera Miloš Krasić, koji trenutno igra za turski klub „Fenerbahče“, i njegova supruga Mirjana nedavno su imali veliki povod za slavlje jer je njihova kćerka Mila napunila dve godine. Ponosni roditelji potrudili su se da njihova princeza tog dana bude najsrećnije dete na svetu, a kao i obično, nije im bilo teško da joj ispune svaku želju. Oni su za svoju lepu devojčicu organizovali malu zabavu u njihovom stanu u Istanbulu, a među gostima su bili i njeni stariji brat i sestra, odnosno deca Mirjaninog brata sa kojima se uvek rado druži.
- Za mene i Miloša to je najsrećniji dan jer naša devojčica slavi svoj drugi rođendan. Potrudili smo se da nam svima čitav dan protekne u slavlju, a Mila je najviše uživala. Naročito su je obradovali gosti, odnosno brat i sestra, pa je imala lepo društvo - kaže Mirjana.
Specijalno za ovu priliku, dvogodišnja devojčica nosila je belu majicu i ultramodernu mini suknjicu od krzna kakve se mogu videti na svetskim modnim pistama. Uz odličnu frizuru i kikice, koje joj je napravila mama, izgledala je kao prava mala dama. Pošto je veliki ljubitelj životinja, naročito pasa, Mila je imala jednu tortu u obliku psa „dalmatinca“ sa koskom, dok je druga bila ukrašena raznobojnim srcima i mašnom. U duvanju svećica slavljenici su osim roditelja pomogli brat i sestra, a na njeno insistiranje svećice su gasili nekoliko puta, što je svoj deci bilo veoma zanimljivo.
Posle tradicionalnog gašenja svećica, Krasići su za prijatelje i goste organizovali piknik pored bazena u zgradi u kojoj žive, a kako je u Istanbulu lepo vreme, mališani su čitavog dana uživali.
- Vreme je bilo lepo, pa su dečica čitavog dana mogli da uživaju u bazenu. S druge strane, mi smo pekli meso na roštilju, tako da smo se čitavog dana svi lepo provodili - ističe Mirjana.
Mirjana i njen suprug Miloš za kratko vreme su se adaptirali na život u Istanbulu koji im veoma prija. Osim što je Miloš izuzetno zadovoljan tretmanom koji ima u klubu „Fenerbahče“, veoma im se dopada i grad u kome žive. Poznati fudbaler je, inače, otputovao u Tursku nešto pre Mirjane i Mile i potrudio se da pronađe odgovarajući dom za svoju porodicu u kome danas žive i provode srećne trenutke.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti