Mirjana i Miloš Krasić: Proslava prvog rođendana našeg Mihajla bila je bajkovita

Mirjana i Miloš Krasić: Proslava prvog rođendana našeg Mihajla bila je bajkovita

Autor: | 15/06/2015

0

Proslava prvog rođendana deteta svakako je jedan od najemotivnijih događaja u životu svakog roditelja i dan koji se pamti čitavog života. Zbog toga su se naš proslavljeni fudbaler Miloš Krasić i njegova supruga Mirjana potrudili da sinu Mihajlu organizuju zabavu za pamćenje, a najveseliji gost na pažljivo pripremljenoj žurki bila je njihova starija kći Mila, koja ima četiri i po godine. Ponosni roditelji za ovu priliku izabrali su jedan klub koji se nalazi nadomak Novog Sada, a čitav prostor bio je dekorisan u znaku malog slavljenika, pa su se natpisi "Mihajlo" i "Don Mićko", kao i plavi medvedići i baloni mogli videti na svakom koraku.
- Nije nam trebalo mnogo vremena kako bismo organizovali slavlje, ali samo zahvaljujući tome što smo imali veliku pomoć naše dobre prijateljice Nataše Janković, vlasnice agencije za organizaciju slavlja "Reci da". Ja sam joj rekla moje okvirne želje o tome kako bih volela da sve izgleda, a ona je sve što sam zamislila sprovela u delo, ali i uradila mnogo više od toga. Zaista je prevazišla sva naša očekivanja i zahvaljujući njoj sve je izgledalo besprekorno - počinje priču Mirjana. Miloš se nadovezuje:
- Želeli smo da proslava bude u ovom klubu jer je to mesto koje nam se mnogo dopada. Nalazi se u okolini Novog Sada, okružen je prirodom, a ambijent je divan.

Poznati fudbaler i njegova supruga potrudili su se da za sve goste osmisle jedinstveni program, pa su tako mališani uživali uz animatora, dok su stariji imali odličnu zabavu uz "Lexington bend".
- Potrudili smo se da svi gosti imaju zabavu po svojoj meri. Najmlađe je zabavljao odličan animator koji im je čak tri sata držao pažnju tako da su se bukvalno sva deca smejala sve vreme. Mi odrasli bili smo malo izdvojeni, pa smo tako uživali uz muziku "Lexington benda". Kasnije, kada su najmlađi otišli kući, došla je i Dara Bubamara uz koju smo slavili do sitnih sati - govori uspešni sportista.
Bračni par Krasić ugostio je pedestak gostiju, među kojima su bili njihovi kumovi, članovi najuže rodbine i bliski prijatelji. Dok je njihova starija kćerka potpuno uživala u slavlju, mali Mihajlo bio je pomalo zbunjen.


- Mihajlo nije shvatao šta se dešava oko njega, za razliku od Mile koja već ima četiri i po godine i sada je u periodu kada se najviše raduje slavljima. Sve vreme ponašala se kao prava mala domaćica i radovala se kao da je njen rođendan - kaže Miloš. Ponosna majka nastavlja:
- Naš mali slavljenik izgledao je neodoljivo u teget odelu sa crvenom maramom. On je izuzetno mirna i vesela beba tako da se i tog dana samo smeškao i uživao u nekom svom svetu. Nije mnogo shvatao šta se tačno dešava oko njega, ali mislim da mu nimalo nije bilo loše. Šetao je po travnjaku i skakao na trambolini, nije plakao već je sve vreme bio srećan i zadovoljan. Pošto je još mali nije mogao mnogo da učestvuje u programu koji je osmišljen za druge mališane, ali je on imao neki svoj program u kome je uživao.


S druge strane, roditelji slavljenika priznaju da su tog dana bili vrlo uzbuđeni i presrećni, jer se proslava prvog rođendana deteta dešava samo jednom u životu.
- To su trenuci koji su svakoj majci najsrećniji u životu. Ništa ne može da se poredi sa dečjim prvim rođendanom, a verovatno ni osamnaestim. Tog dana sam bila presrećna i obuzimala me je tolika radost da mi se stvarno i nekim trenucima činilo da mogu da poletim. I Miloš je slično reagovao jer je i njemu to bio najradosniji dan u životu - priznaje uzbuđena majka, dok Krasić priznaje da je i on delio slične emocije.
- Mirjana i ja smo slični ljudi, oboje uživamo u našoj deci, koja su nam najvažnija u životu. I meni je to bio dan koji ću uvek pamtiti i na kome sam uživao u pravom smislu te reči.
Najuzbudljiviji trenutak, kao i na svakom rođendanu bio je kada je slavljenik trebalo da ugasi svećice na torti, što je izazvalo ogromu radost među najmlađim gostima na veselju.


- Imali smo prelepu plavo-belu tortu, koja je bila ukrašena medvedićima i zaista je izgledala bajkovito, kao i čitav prostor tog dana - tvrdi Krasićka. Njen muž nastavlja:
- Naravno, naš mališan je previše mali da bi mogao da shvati šta se dešava oko njega, pa nije sam ugasio svećice već je to umesto njega uradila njegova sestra. Mila je bila najglasnija i kada se pevala rođendanska pesmica i zaista je tog dana bila najveseliji gost.
Skladni supružnici tvrde da obožavaju porodična slavlja na kojima okupljaju sve drage ljude, a sudeći po izjavama njihovih gostiju oboje su odlični domaćini koji znaju da organizuju dobru zabavu i da se potrude da se svi prisutni osećaju lepo i prijatno.
- Obožavam porodična slavlja i uživam u njihovoj organizaciji, jer volim da okupljam bliske ljude kod kojih i mi idemo na slavlja. Poslednjih godina se pogodilo da svakog leta organizujemo neku veliku proslavu baš u periodu kada Miloš ima pauzu tako da su naši prijatelji već navikli na ta veselja - tvrdi Mirjana, a proslavljeni fudbaler se slaže sa njom.


- Oboje volimo da se družimo i da okupljamo ljude koje volimo i da se zabavljamo sa njima. Naši gosti kažu da smo oboje dobri domaćini i to nam mnogo znači.
Dok polako sumiraju utiske sa prve proslave koju su organizovali za svog mališana, Krasići se spremaju da već sledeće nedelje otputuju na Kosovo, gde će krstiti svog mezimca. Budući da je uspešni sportista poreklom iz Kosovske Mitrovice, gde mu i dalje živi porodica, želja mu je da sina tamo i krsti.
- Već se pripremamo za Mihajlovo krštenje i veoma smo uzbuđeni zbog toga. Mila je krštena u jednom prelepom manastiru na Fruškoj gori, dok će njen brat biti kršten na Kosovu. Narednih dana otputovaćemo tamo i svi s nestrpljenjem čekamo taj trenutak - iskren je brižni otac, a i njegova supruga deli isto uzbuđenje.

- Miloš je imao veliku želju da naš mezimac bude kršten na Kosovu i ja mu je sa zadovoljstvom ispunjavam. Posle toga počećemo sa pripremama za letovanje jer još nismo odlučili gde ćemo ove godine ići na more.
Uspešni sportista, koji je imao povredu potkolenice zbog koje je morao da napravi pauzu u igri, veruje da će se uskoro vratiti na teren i da će ponovo pružati svoje najbolje rezultate.
- Sada se osećam dobro, počeo sam da treniram i spreman sam da se vratim na teren - kaže Miloš.

Tekst: Ivana Nikolić
Foto: Nemanja Atanacković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još