Miloš Krasić: Fudbaler u humanoj misiji

Miloš Krasić: Fudbaler u humanoj misiji

Autor: | 14/11/2012

0

Fudbaler Miloš Krasić, koji igra za "Fenerbahče", jedan od najpopularnijih turskih klubova, poklonio je 10.000 evra Anđeli Janković (9), koja je nedavno u Istanbulu operisala tumor na mozgu. Osim novca, on je devojčici doneo i velikog plišanog medu i dres sa njegovim brojem 27 na kom piše “Anđela”.
Krasić se, čitajući štampu, upoznao sa njenom sudbinom i saznavši da je ona sa ocem Alenom trenutno u Turskoj, gde je krenula na hemioterapiju, odmah je ponudio pomoć. Sa suprugom Mirjanom posetio je devojčicu.
 - Krasići su upućeni u celokupnu situaciju u vezi s Anđelinom bolesti zahvaljujući tekstovima u Kuriru. Miloševa žena je saznala moj broj telefona i pozvala me je. Bio sam u šoku kad mi se predstavila, mislio sam da se neko šali sa mnom - otkriva Alen u razgovoru za Kurir.
On je oduševljen susretom sa Milošem i Mirjanom.
- Pozvali su nas u jedan restoran i otišli smo tamo. Kada su videli Anđelu na vratima, Miloš joj je prišao i poljubio je. Poklonili su joj 10.000 evra, velikog medveda i dres sa brojem 27 na kom piše Anđelino ime. Njena sreća ne može da se opiše. Miloš i Mirjana su mom detetu bili posvećeni nekoliko sati. Najviše me je iznenadilo kada je Krasić rekao da ga, kad god mi nešto zatreba ili budem imao potrebu da prijateljski popričam s nekim, slobodno pozovem. Ne mogu još da dođem sebi od tolike njihove dobrote - naglasio je Alen.
Za Anđelino lečenje u Istanbulu neophodno je 100.000 evra u narednih godinu dana, a do sada je sakupljeno oko 40.000 evra. Porodica Janković se iskreno nada da će uspeti da prikupi neophodan novac, a svi koji žele da pomognu devojčici novac mogu da uplate na žiro-račun 52-102-0002595/7 s pozivom na broj 160-1-73.

Izvor i foto: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti