Mirjana i Miloš Krasić: Sve je spremno za proslavu kćerkinog rođendana

Mirjana i Miloš Krasić: Sve je spremno za proslavu kćerkinog rođendana

Autor: | 15/09/2012

0

Nakon uspešnih nastupa u dresovima moskovskog "CSKA" i torinskog "Juventusa" Miloš Krasić odlučio je da otpočne novo poglavlje u svojoj bogatoj sportskoj karijeri. Ovog leta srpski reprezentativac potpisao je četvorogodišnji ugovor sa turskim klubom "Fenerbahče", a ubrzo nakon njega i porodica dvadesetsedmogodišnjeg fudbalskog superstara preselila se u carski grad na Bosforu. Miloševa supruga Mirjana nedavno je za magazin Hello! izjavila da je tročlana porodica veoma uzbuđena što se nakon dvogodišnjeg života u Italiji, gde je sportista uspešno branio boje "stare dame", seli u Istanbul.

- Trenutno smo smo u Istanbulu i uživamo u ovom prelepom gradu. Danas smo Miloš, kćerkica i ja obišli poslastičarnice i naručili najlepšu tortu za proslavu drugog rođendana naše mezimice Mile, koju ćemo upriličiti u četvrtak, 20. septembra - kaže Mirjana za portal Hellomagazin.rs i napominje da je oduševljena životom u Turskoj.

- Napravićemo joj malu žurku za prijatelje koji će u tom trenutku moći da budu sa nama - dodaje lepa Novosađanka, koja će u decembru proslaviti i četvrtu godišnjicu skladnog braka sa uspešnim sportistom.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još