Miloš Krasić: Dan za šetnju i šoping

Miloš Krasić: Dan za šetnju i šoping

Autor: | 23/10/2011

0

Naš proslavljeni fudbaler Miloš Krasić, koji duže od godinu dana igra za italijanski klub „Juventus“ iz Torina, iskoristio je slobodan dan kako bi sa suprugom Mirjanom, kćerkom Milom i kumom Anom otišao u Milano, gde su proveli prijatno popodne. Poznati sportista je u društvu tri lepe dame šetao ulicama italijanskog centra mode, a posetu tom gradu iskoristili su da obnove garderobu i kupe poklone svojim najbližim pošto su posle nekoliko dana zbog Miloševih obeveza u reprezentaciji doputovali u Srbiju.
- Pošto je Milano blizu Torina uvek kada imam slobodan dan volim da sa porodicom odem tamo, a ovog puta osim supruge i kćerke sa nama je bila i Mirjanina kuma Ana. Prijatno smo proveli dan jer je bilo lepo vreme - počinje priču Miloš. Njegova supruga se nadovezuje:
- Boravak smo iskoristili i za šoping, a posle uspešno obavljene kupovine bili smo na ručku u jednom predivnom restoranu.
Dok je boravio u Srbiji, naš reprezentativac je vreme uglavnom provodio radno, a slobodne trenutke koristio je za druženje sa prijateljima koje nema mnogo prilike da viđa.
- Imao sam veoma zahtevan raspored. Kao i uvek, svi iz reprezentacije dali smo sve od sebe na utakmici protiv Italije, a za mene je taj meč bio veoma specifičan pošto većinu italijanskih reprezentativaca čine moje kolege iz „Juventusa“ sa kojima svakodnevno treniram i družim se - objašnjava Krasić koji je za kratko vreme postao jedan od najboljih igrača kluba koji navijači obožavaju.
- Ovog puta sam i ja pratila utakmicu sa tribina, što mi je izuzetno drago jer uvek kada mogu volim da posmatram supruga na terenu - iskrena je Mirjana.
Neposredno pre kratkog odsustvovanja iz Italije porodica Krasić je imala veliki povod za slavlje - njihova kćerka Mila napunila je jednu godinu. Za tu priliku roditelji su joj priredili malu proslavu.
- Imali smo želju da napravimo veliko slavlje, ali zbog mojih obaveza u klubu to nije bilo moguće. Na Milin rođendan išao sam u karantin, tako da sam samo pre podne mogao da provedem sa porodicom. Nekoliko dana kasnije, kada smo stigli u Novi Sad, moja supruga je napravila malu zabavu u igraonici gde su bili kumovi, prijatelji i drugovi naše kćerke, ali, nažalost, nisam mogao da prisustvujem ni tom slavlju pošto sam imao obaveze u reprezentaciji - kaže Miloš.
- Iskreno se nadamo da će sledeće godine Miloš imati više vremena, pa ćemo joj za drugi rođendan prirediti veliko slavlje. Za nekoliko dana ponovo se vraćamo u Torino gde mog supruga očekuju klupske obaveze, tako da ćemo u narednom periodu biti u Italiji - kaže Mirjana Krasić.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin