Miloš Krasić: Supruga i kćerka mi daju snagu

Miloš Krasić: Supruga i kćerka mi daju snagu

Autor: | 13/03/2013

0


Miloš Krasić, jedan od naših najboljih fudbalera koji igra za turski klub "Fenerbahče", posle pauze u kojoj nije izlazio na teren, potpuno se oporavio i spreman je za igru. Nekadašnji igrač "Juventusa“, koji je na "ludi kamen" sa suprugom Mirjanom stao 2008, i ima dvogodišnju kćerku Milu, sa porodicom živi u stanu u Istanbulu. Povredu zadnje lože zadobio je pre nekoliko meseci tokom utakmice, kada su doktori ustanovili da je mišić zadnje lože njegove leve noge napukao u dužini od dvanaest centimetara.
- Oporavak je trajao duže nego što su doktori na početku predviđali. Iako sam išao na rehabilitaciju i redovno odlazio na razne terapije, trener nije želeo da rizikuje da se moje zdravstveno stanje ne bi pogoršalo. Trebalo je da oporavak traje nekoliko nedelja, ali stanje mišića nije bilo zadovoljavajuće da bih mogao da igram. Pauzirao sam mesec dana, a o tome kada ću se vratiti da igram nisam odlučivao ja, već moj trener. Prošle nedelje odigrao sam prvu utakmicu posle pauze i odlično sam se osećao - raspoloženo za magazin "Hello!" kaže dvadesetosmogodišnji sportista, koji je rođen u Kosovskoj Mitrovici i čiji roditelji žive u tom gradu.
Fudbaler koji je karijeru započeo u klubu "Rudar" u rodnom gradu kaže da mu je veliku podršku tokom oporavka pružila dve godine starija supruga, za koju često ističe da je prava osoba za njega.
- Uz porodicu je sve lakše. Teški trenuci su sada iza mene, osećam se potpuno spremnim, što ću pokazati svom treneru koji veruje u mene, kao i navijačima. Potpuno sam zdrav i oporavljen, a to je najvažnije za profesionalnog sportistu. Ekipa je igrala bez mene i nije mi bilo lako dok sam čekao da trener kaže da sam potpuno spreman za igru. Srećan sam što sam odigrao jednu utakmicu i jedva čekam da se dokažem na terenu - tvrdi Krasić koji je ranije skoro godinu dana bio van fudbalskog terena dok je igrao u "Juventusu". Pauzu je tada napravio jer je istegao butni mišić, a potom ga je tadašnji trener dugo "držao na klupi".
U svim teškim trenucima najveću podršku dobijao je od supruge, o čemu je uvek javno govorio. Ističe da je život uz Mirjanu za njega najveći uspeh, a da mu je venčanje sa suprugom najsrećniji dan u životu. Bračnom paru, koji je nedavno proslavio četvrtu godišnjicu braka, kćerka Mila je na prvom mestu i oboje se trude da joj svaku želju ispune. Tokom odsustva sa terena Miloš je svaki trenutak provodio sa porodicom.
- Upoznali smo se u Žablju, nadomak Novog Sada. Bio je turnir u fudbalu na kome su igrali moj i Mirin brat u istoj ekipi. Mene su danima zvali da dođem da ih gledam, uz obrazloženje kako se tamo igra super fudbal, ali i da bi trebalo da vidim koliko ima lepih devojaka u Žablju. Sećam se kao da je juče bilo, kada se utakmica završila, publika se razilazila i ugledao sam "nju", prišao joj i upoznali smo se. Ona je potom otišla u kafić sa drugaricama, ja na drugu stranu. Posle sam stalno dolazio kod njih kući, izgovor je bio da dolazim kod njenog brata Miloša. Kada sam došao prvi put kod njih, ujelo me je njihovo kuče. Taj ujed pekinezera bio je neki znak, sigurno - rekao je fudbaler o fatalnom susretu sa Mirjanom, sa kojom se oženio posle pet godina zabavljanja.
Sportista, koji je potpisao četvorogodišnji ugovor sa popularnim turskim klubom, istakao se humanim gestom kada je devetogodišnjoj Anđeli, koja je u Istanbulu operisala tumor na mozgu, poklonio deset hiljada evra. On je devojčicu posetio u bolnici sa suprugom, a njegov gest je izazvao mnogo pozitivnih komentara u našoj javnosti.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić
Foto: "Blic puls", privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još