Milan Popović: Uvek uz sina i Severinu

Milan Popović: Uvek uz sina i Severinu

Autor: | 16/10/2012

0

Iako više nije sa Severinom, srpski “kralj bakra” Milan Popović, planira da i dalje ispunjava očinske dužnosti, ispričao je za „Blic“ blizak prijatelj ovog biznismena.
- Milan se užasno nervira kad pročita tekstove u kojima je predstavljen kao loš i nemaran otac. Svi iz njegovog okruženja znaju da nikada neće dozvoliti da njegov sin Aleksandar nešto nema, ili da mu, ne daj bože, bude ugrožena egzistencija. Za Aleksandra se preko Severine i njene majke ne interesuje samo on, nego i njegova familija, majka i brat iz Grčke - otkriva izvor „Blica“, koji napominje da biznismen smatra da njegov sin ima pravu negu i dobija veliku ljubav od svoje majke.
U napisima je pevačica iz veze sa Popovićem izašla povređena i izmučena, dok Popovićev prijatelj tvrdi da je sukob karaktera doveo do okončanja velike ljubavi, a da eventualna krivica treba da se deli jer su oboje nevenčanih supruga imali principe od kojih nisu hteli da odustanu tokom zajedničkog života.
Dolazak bebe je samo podstakao izbijanje razlika u prvi plan.
- Tačno je da Milan i Severina nisu zajedno, ali nijedno od njih nije htelo da popusti u svojim stavovima i zato su se razišli. Svađali su se i mirili, ali on je nije zlostavljao i maltretirao ni fizički, ni psihički. Što se tiče feng šuija, to jeste njegov stil života i ona je to znala od početka veze i bilo je logično da on neće odstupiti od toga - kaže naš izvor.
Nakon pevačicine izjave da je između nje i biznismena gotovo, uporno smo pokušavali da dođemo do Popovića i dobijemo izjavu na temu razlaza, međutim bez uspeha. Po starom dobrom običaju, Popović je progovorio, ali ne za srpske već za hrvatske medije.
- Aleksandar je moje dete i ja ću se uvek brinuti o njemu i pomagati mu, to dođe nekako normalno, po prirodi stvari. Isto važi i za majku mog deteta - rekao je Popović za story.hr.

Izvor: Blic / Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin