Severina Vučković snimila spot za pesmu "Uzbuna"

Severina Vučković snimila spot za pesmu "Uzbuna"

Autor: | 12/12/2012

0

Najiščekivaniji album godine u regiji, Severinin "Dobrodošao u klub", biće objavljen u digitalnom formatu, u petak, 14. decembar, u podne. Album će biti predstavljen s dva singla, "Uzbuna" i "Ko me tjero". "Uzbuna" će se premijerno prikazati na Severininoj Fejsbuk stranici www.facebook.com/severina i Jutjubu, takođe u petak u podne, a spot za pesmu "Ko me tjero" svoju premijeru doživeće do kraja godine. "Uzbuna" je vesela pop pesma koju potpisuje provereni dvojac, Miloš Roganović i Filip Miletić, većinski autori pesama na albumu.
"Ja ne znam za sebe
Tablete ne vrijede,
Od prvog do prvog
Ja mislim na tebe"

Ovo su stihovi kojima će Severina podići uzbunu na regionalnoj muzičkoj sceni, a otkriveni su pre dva dana upravo putem zvanične Severinine Fejsbuk strane.
Za scenario i režiju spota zaslužni su reditelji Dafne Jemeršić i Predrag Ličina, koji su za lokaciju snimanja odabrali jedan zagrebački lunapark, a spot odlično dočarava veselu i zaraznu melodiju.
Album "Dobrodošao u klub" naći će se premijerno u ekskluzivnoj prodaji u digitalnom formatu, u petak, 14. decembra u podne, a fanovi će moći da ga kupe putem www.dallasmusicshop.com od kada će se i primati porudžbine za CD izdanje.

Izvor: Svet.rs

Foto: Biljana Gaurina/Cropix

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti