Severina Vučković - budućnost bez tragova prošlosti

Severina Vučković - budućnost bez tragova prošlosti

Autor: | 07/04/2011

0

 

Severina Vučković, jedna od najvećih hrvatskih zvezda, prodala je kuću u kojoj je planirala da živi sa bivšim verenikom Slavkom Šainovićem. Čim su se sredinom decembra prošle godine rastali, kada se pevačica zaljubila u srpskog tajkuna Milana Popovića, poželela je da je više ništa ne vezuje za prethodnog izabranika. Vila, koju je zajedno sa Slavkom počela da gradi 2009. godine, a nalazi se u opatijskom naselju Babiloni, zbog raskida je ostala nedovršena. Severini nije bilo teško da pronađe kupca, jer se nalazi na obroncima Ičke, lokaciji koju mnogi smatraju za jednu od najatraktivnijih u tom delu Opatije odakle se pruža pogled na Kvarnerski zaliv.

- Tačno je da je Severina prodala kuću u Opatiji. O ostalim detaljima ne mogu da pričam, jer je ipak to njena privatna stvar - potvrdio je za „Hello!“ informaciju o prodaji Severinin menadžer Tomislav Petrović.
Dok su bili u vezi, Slavko je često dolazio u Opatiju kako bi nadgledao radove, dok je Severina samo nekoliko puta posetila gradilište. U bivšeg verenika, sa kojim je provela dve i po godine, imala je puno poverenje. On ju je obaveštavao o svemu, ali je i njene ideje i zamisli prenosio radnicima angažovanim na izgradnji. Trebalo je da radovi budu završeni na proleće prošle godine, ali je sve prolongirano, jer su Severina i Slavko izvršili mnogobrojne izmene u spoljnom izgledu vile za čije sprovođenje je bilo potrebno vreme. Prema pisanju hrvatske štampe, otkako su se rastali, konobar iz Rijeke više se nije pojavljivao u Opatiji. Spoznaju da neće živeti u velelepnoj vili lako je podneo, kao i raskid sa jednom od najpoželjnijih žena na Balkanu. Dok Severina nastupa i sa svojim novim izabranikom putuje po svetu, Slavko se vratio u Rijeku gde je viđen sa sugrađankom Ivom Trković-Lešić, ali o tome da li je u novoj vezi nije govorio za medije.
Očigledno je da Severina želi da stavi tačku na sve što ima veze sa njenom prethodnom vezom. Jedino što je spaja sa bivšim verenikom je labrador Pikaso koga je od Slavka dobila pre dve godine kao rođendanski poklon. Prepustila se uživanju u novoj ljubavi, a da srpski „kralj bakra“, četrdesetpetogodišnji Milan Popović ima ozbiljne namere sa njom pokazuje i to što se od dana kada su započeli romasu ne razdvajaju. Iako ima poslove u Rusiji, Milan je uglavnom tamo gde je i njegova izabranica. Često borave u Beogradu, u stanu koji je tajkun kupio kada je Severini samo nekoliko nedelja posle prvog poljupca stavio na ruku prsten vredan trideset hiljada evra. Penthaus, koji se nalazi u Njegoševoj ulici, u centru Beograda, nova je Severinina baza kada je u Srbiji, a u neposrednoj blizini živi i njena sestra Mara sa svojom porodicom. Iako se pisalo da je stan dobila od Milana, ti napisi nikada nisu potvrđeni. Iako je njihova ljubav iz dana u dan sve jača i ozbiljnija, Severina još ne namerava da se preseli u Beograd.

- Nema govora o preseljenju. Kao što je već rekla kada je objavila da se zaljubila, Severina ostaje u Hrvatskoj, u Zagrebu ili Splitu - izjavio je tim povodom za hrvatske medije Tomislav Petrović.

Tekst: Sandra A. Rilak

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još