Minja Miletić: Prvi put u Istanbulu

Minja Miletić: Prvi put u Istanbulu

Autor: | 21/04/2011

0

U Istanbulu, gradu smeštenom na dva kontinenta, jednoj od najposećenijih turističkih destinacija Evrope, voditeljka „Jutarnjeg programa“ televizije „Pink“ Minja Miletić provela je nekoliko dana. Zbog promocije nove kolekcije letnjih papuča „Ipanema by Gisele Bundchen“ Minja je bila prisustna na nekoliko gala zabava sa poznatim ličnostima. Za magazin „Hello!“ kaže da se odlično provela na gala partiju na ostrvu Suada, u čuvenom „Suada“ klubu na Bosforu.
- To je ostrvo na Bosforu i najglamuroznije mesto u gradu. Ima fantastičan pogled od trista šezdeset stepeni. Na mene je izuzetno jak utisak ostavila Žizel. U neposrednom razgovoru bila je vrlo prijatna. Ona je prirodna devojka, prelepog izgleda i govori sa puno optimizma. Takođe, imala sam prilike da upoznam i Aleksandra Gastaldela, direktora „Ipaneme“ za Evropu. Žizel je govorila o tome da u današnjem vremenu žena mora da bude i zavodljiva, da bude zaposlena i da izvršava roditeljske obaveze, pri čemu je aludirala na sebe. Rekla je da je do juče bila samo lepa devojka, ali da je u međuvremenu postala supruga i majka. Baš zato je novu kolekciju nazvala „Leptir“, jer simbolizuje transformaciju žene. Takođe, čini mi se da sam ostavila jak utisak na organizatore promocije, pa sam dobila neke primamljive poslovne ponude.
Minja voli putovanja i prvi put je boravila u Istambulu, koji je na nju ostavio jak utisak.
- To je velegrad sa petnaest miliona stanovnika, spoj Istoka i Zapada, modernog života i tradicije. Za kratko vreme uspela sam da obiđem „Plavu džamiju“ i poznati bazar „Kapali čaršiju“, koja je idealna za one koji vole da se cenkaju i šopinguju. „Plava Džamija“ je sagrađena je pre pet stotina godina i izgleda neverovatno jer može da primi šest hiljada vernika u predvorju i dvanaest hiljada vernika u unutrašnjosti džamije. Ženama je zabranjeno da se mole istog dana kada i njihovi muževi. Noćni život grada je šarenolik. Uživala sam na svakom koraku - od restorana sa trbušnim plesačicama do elitnih klubova na vodi. Imala sam priliku da se zabavim u trenutno najpopularnijem klubu „Reina“, koji se nalazi ispod mosta na Bosforu, u elitnom delu grada. Klub je uređen tako da u njemu možete prijatno da večerate razne svetske i lokalne specijalitete, a kasnije se „transformiše“ promenom svetla i muzike u disko klub.
Atraktivna plavuša, nekadašnja manekenka, nije propustila ni šoping, pa je posetila najveći tržni centar „Istinya Mall“.
- Tu sam na jednom mestu našla sve svetske brendove po specijalnim, sniženim cenama. Imala sam sreće da posetim ovaj grad dok traje „Istanbul šoping festival“.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti