Ana Pendić-Radoš: Romantični odmor na Halkidikiju

Ana Pendić-Radoš: Romantični odmor na Halkidikiju

Autor: | 25/09/2012

0

Šarmantna televizijski voditeljka Ana Pendić-Radoš nedavno se vratila sa odmora koji će dugo pamtiti. Letovanje u Grčkoj imalo je posebnu draž za popularno lice televizije „Pink“. Naime, voditeljka poznate emisije „Šopingholičarke“ sa suprugom, direktorom na televiziji „B 92“ na letovanju na Halkidikiju proslavila je prvu godišnjicu skladnog braka. Deset dana kao iz bajke provela je sa izabranikom svog srca, prisećajući se najlepših trenutaka sa njihovog venčanja i uživajući u morskim čarima pred nove poslovne izazove.
- Moj suprug i ja uspeli smo da ugrabimo samo deset dana za putovanje. Ja sam morala da se vratim na snimanje emisije „Šopingholičarke“, a Vojkan je imao neodložan poslovni put. Bili smo u malom, skrovitom mestu na Halkidikiju, savršeno ušuškanom u blizini nekih od najlepših plaža u Grčkoj - počinje razgovor za magazin „Hello!“ Ana, koja se, posle dve godine zabavljanja sa Vojkanom Radošem, u septembru prošle godine zavetovala na večnu ljubav u manastiru Vavedenje. Par je godišnjicu skladnog braka proslavio romantičnom večerom na plaži.
- Godišnjicu braka proslavili smo na našoj omiljenoj plaži, u jednom savršenom restoranu uz zalazak sunca. Večerali smo uz sveće, vino i zvuke talasa - zadovoljno kaže nekadašnja manekenka modnog studija „Click“, koja ne pridaje veliku važnost poklonima koji se daruju povodom određenog datuma.
- Kada dobijete poklon za neki značajan datum, to je lepo, ali je neuporedivo lepše kada vas neko obraduje bez ikakvog povoda. Vojkan i ja nismo formalisti da kupujemo poklone onda kada se to podrazumeva, već kada osetimo potrebu. Primera radi, baš danas sam od Vojkana dobila divan poklon bez ikakvog specijalnog razloga i ceo dan ne skidam osmeh sa lica. Oboje to često praktikujemo - priča zgodna voditeljka, ističući da se u bračnoj zajednici ništa bitno ne menja u odnosu na zabavljanje, kada je odnos emotivnih partnera skladan i pun ljubavi.
- Vojkan i ja smo pre braka dve godine živeli zajedno. Kod nas se u tom smislu, otkako smo se venčali, ništa bitno nije promenilo, a ono što se menjalo, bilo je nabolje. Iskreno uživamo u svakom danu, trudimo se da vreme koje provodimo zajedno bude što kvalitetnije. Nastojimo da „negujemo“ naš brak, osvežavamo ga iznenađenjima i sitnom pažnjom. Jedino žalimo što se nismo venčali ranije - kaže nekadašnja „loto devojka“, koja je studirala italijanski jezik i književnost, ali ju je ljubav prema televiziji odvela drugim putem, te pažljivo i dugo gradi televizijsku karijeru. Letovanje je iskoristila da se što više opusti i odmori, dok njen suprug više voli nešto aktivniji oblik letovanja.
- Vreme na odmoru uglavnom provodim čitajući knjige. Vojkana ne drži mesto, on ili roni ili igra odbojku na pesku, a ove godine mu je najzanimljivija bila vožnja skuterom. Moram da istaknem da sam i ja bila avanturistički raspoložena, pa smo svaki dan menjali plaže i otkrivali nove. Nije nam bilo teško da pređemo po stotinak kilometara da bismo posetili neku znamenitost ili se videli sa prijateljima. Pored toga, dogodila nam se i zanimljiva anegdota. Naime, u našem hotelskom kompleksu postojao je mali voz koji je turiste prevozio do jednog dela plaže. U žurbi, umesto u vozić koji ide do plaže, mi smo ušli u pogrešan, pa smo bili prinuđeni da naredna dva sata provedemo u tom turističkom voziću obilazeći podrum vina, ergelu, golf terene i sve ostale sadržaje koje pruža hotelski kompeks - priseća se zgodna voditeljka.
- Ovo letovanje bilo je idealan spoj odmora, uživanja, opuštajućih dana na plaži, ali i dinamike, novih iskustava i romantičnih šetnji. Ostaje nam samo da žalimo što nije trajalo duže.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti