Minja Miletić: Porodična drama u Turskoj

Minja Miletić: Porodična drama u Turskoj

12/08/2011

0


Atraktivna voditeljka jutarnjeg programa i političke emisije „Kompas” na televiziji Pink Minja Miletić preživela je pravu dramu na odmoru u turskom letovalištu Belek. Naime, njenom ocu Nebojši iznenada je pozlilo, nakon čega je završio u bolnici u Antaliji. Minja, njena sestra i majka preživele su traumu, plažu su zamenile posetom bolnici, dok su ostatak vremena uglavnom provodile u hotelu čekajući poziv doktora. Voditeljkin otac proveo četiri dana u bolnici i rezultati su na kraju pokazali da se njegovo zdravstveno stanje stabilizovalo, pa je nastavio sa odmorom.
- Naravno da nam nije bilo prijatno kada se sve to desilo, ali brzo smo smestili oca u bolnicu i kada su prvi rezultati pokazali da je sve u redu, svima nam je laknulo. Najbitnije je da sada dobro - rekla je Minja za “Press”. Cela situacija ipak nije poremetila da se voditeljka malo i odmori pred novu radnu sezonu.
- Ovo je bila prilika da Aleksandra i ja provedemo više vremena sa roditeljima. Bilo je isto kao nekada kada su oni nas vodili na letovanja - kazala je voditeljka.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti