Minja Miletić: Agonija na letovanju sa srećnim krajem

Minja Miletić: Agonija na letovanju sa srećnim krajem

Autor: | 25/08/2011

0

Kada je posle duže vremena odlučila da na letovanje ode sa roditeljima i mlađom sestrom Aleksandrom, voditeljka Minja Miletić nije ni slutila da će im se odmor pretvoriti u agoniju. Naime, zbog zdravstvenih problema njenog oca pretrpeli su veliki stres, a dodatne probleme im je stvorila osiguravajuća kuća koja nije želela da pokrije troškove bolničkog lečenja, već su morali sve sami da plate i pored toga što su na put krenuli osigurani.
- Pošto sam veoma vezana za svoju porodicu, odlučili smo da ove godine svi zajedno odemo na letovanje da se odmorimo i podsetimo vremena kada smo sestra i ja bile deca. Odlučili smo da odemo u mondensko tursko letovalište Belek, pošto moji roditelji ranije nisu bili u toj zemlji, a i pošto to mesto pruža fantastične mogućnosti za odmor - počinje priču za magazin "Hello!" voditeljka televizije „Pink“.
- Međutim, već drugog dana mom ocu je proradio čir na želucu i imao je jake bolove. Najpre smo otišli u bolnicu u Beleku, ali pošto tamo nisu mogli da mu pruže odgovarajuću medicinsku pomoć prebacili su ga na kliniku u Antaliji. Ostao je u bolnici četiri dana, a mi smo ga svakog dana obilazili, posle toga je otpušten i njegovo stanje je u narednim danima bilo dobro. Tatina bolest nas je sve iznenadila pošto je probleme sa čirom imao nekoliko godina pre toga i od tada je uvek bio dobro. Dodatni pritisak je na nas stvorilo to što osiguravajuća kuća preko koje smo uplatili zdravstveno nije želela da snosi troškove lečenja, tako da smo morali sami da finansiramo što je bio prilično veliki trošak - iskrena je Miletićeva.
Atraktivna voditeljka kaže da je drugi deo letovanja lepo provela, uživajući sa članovima svoje porodice u svim pogodnostima koje je pružao hotelski kompleks u kome su odseli.
- Ukupno smo bili tamo jedanaest dana, ali smo tek posle petog dana zaista mogli da se opustimo i uživamo. Drugi deo letovanja nam je bio odličan. Pre svega, vreme je bilo lepo, svakog dana smo odlazili na plažu, kupali se, sunčali i odmarali. Osim toga sestra i ja smo se bavile i sportom za šta smo imale odlične uslove u hotelu, a najčešće smo igrale stoni tenis - objašnjava zgodna plavuša.
- Svake večeri u našem hotelu priređivane su odlične žurke koje su uglavnom bile tematske tako da smo moja sestra Aleksandra i ja bile na „pink“ partiju, „black and white“ žurki, kao i na pena partiju. Iako mnogi ne mogu da zamisle odlazak u Tursku bez šopinga, ja sam ovog puta odlučila da ne idem u kupovinu. U Beleku ne postoje veliki tržni centri, pa smo sestra i ja odlučile da se ovog puta na moru samo odmaramo.
Po završetku uzbudljivog letovanja, Minja se vratila na posao, a krajem meseca će osim „Jutarnjeg programa“ nastaviti da radi i autorsku emisiju „Kompas“, koja je izazvala veliko interesovanje gledalaca.
- Nove emisije počinju krajem meseca. Pošto je to moja prva autorska emisija prilično sam se plašila od toga kako će biti prihvaćena, ali na sreću mojim urednicima i čelnim ljudima sa televizije, kao i gledaocima dopao se taj koncept tako da se radujem skorašnjem nastavku „Kompasa“ - zaključuje Minja.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin