Ana Pendić: Bajkoviti odmor u Turskoj

Ana Pendić: Bajkoviti odmor u Turskoj

Autor: | 22/06/2011

0

Popularna voditeljka televizije „Pink“ Ana Pendić posle završene sezone emisije „Loto“, koja se godinama emitovala na ružičastom kanalu, čije je zaštitno lice bila, odlučila je da se odmori, pa je posetila predivnu obalu Antalijskog zaliva. Sa odabranim društvom, dugonoga brineta svoje idealno utočište pronašla je u predivnom letovalištu Kemer. Odsela je u luksuznom hotelu sa pet zvezdica „Mirada del Mar“.
- U Turskoj sam do sada na letovanju bila četiri puta, ali u Kemeru nikada. Osnovna razlika u odnosu na ostale gradove je svakako bujna vegetacija. Ova regija je prepoznatljiva po divnim borovim šumama, palmama, oleanderima i bajkovitim baštama sa raznovrsnim cvećem. Ja sam pristalica takozvanih risorta, velikih hotelskih kompleksa koji nude sve oblike zabave, tako da mi je i boravak u hotelu „Mirada del Mar“ prijao. Usluga u hotelu je „ultra all inclusive“, tako da u svako doba imate otvoreno nekoliko restorana i možete da birate šta želite. Volim tursku kuhinju, pogotovo njihove kebabe i razne vrste baklava i ostalih slatkiša - kaže Ana i dodaje da se ona, iako je u hotelskom kompleksu bilo mnogo različitih bazena, kupala isključivo u moru.
- Kada sam na moru, izbegavam bazene, pogotovo kad je more nekoliko metara od vas. To možete i u Beogradu - ističe popularna voditeljka i komentariše svoje poslovne planove i aktivnosti.
- Moj status na „Pinku“ nije se promenio, bez obzira na to što se emisija „Loto“ sada emituje na "Prvoj" televiziji. Ovaj period koristim za putovanja, s obzirom na to da, dok sam radila „Loto", nisam mogla često da putujem, jer emisija ide uživo dva puta nedeljno. Televizija „Pink“ sprema mnogo novih projekata i nadam se da ću biti deo nekog od njih - izjavila je dugonoga lepotica. - Za nekoliko dana Vojkan i ja idemo u Grčku, a u septembru sledi medeni mesec. Iako je krio od mene, uspela sam da saznam da će to biti putovanje po Americi, a zatim odlazak u Meksiko.

Piše: Jelena Popović

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin