Ivana Baltić: Nadahnuta ljubavlju

Ivana Baltić: Nadahnuta ljubavlju

Autor: | 03/11/2012

0

Autorki i voditeljki emisije „Ja to tako“, na televiziji „Pink“, Ivani Baltić poslednjih meseci ne silazi osmeh sa lica. Osim što je zadovoljna na poslovnom planu, plavuša nežnih crta lica ispunjena je i u privatnom životu. Naime, pre četiri meseca tridesetšestogodišnja voditeljka otpočela je romansu sa Zoranom Aleksićem, godinu dana starijim arhitektom iz Beograda, i osmeh, koji je inače njen zaštitni znak, ne silazi joj s lica.
Ivana je sreću pronašla pored talentovanog i uspešnog Beograđanina Zorana, dve godine posle raskida trogodišnje veze sa muzičarem Aleksandrom Sedlarom, sa kojim je bila verena i sa kojim je otpočela zajednički život.
Atraktivnu Beograđanku i veoma traženog arhitektu upoznali su njihovi zajednički prijatelji i među njima su se odmah pojavile iskre privlačnosti. Voditeljku koja živi u beogradskom naselju Cerak oduševili su maniri i besprekorno vaspitanje arhitekte koji živi na Vračaru. Prijatelji zaljubljenog para kažu da su Ivana i Zoran veoma srećni, a da je Zoran poznatu voditeljku osvojio nežnošću i lepim gestovima. Tridesetsedmogodišnji Zoran uspešan je arhitekta, a među projektima javnih objekata koje je uradio izdvajaju se: prodavnice “Mango”, “Okaidi”, “Springfild”i “Reflex” u Beogradu i Podgorici, Hotel “Montebay Villa “ u Buljarici u Crnoj Gori i Hotel “Zepter” u Kozarskoj Dubici.
Prvi zajednički izlazak zaljubljeni dvojac imao je letos kada su zajedno prisustvovali otvaranju „Purobeach“ plažnog bara u Tivtu. Iako tada nisu govorili u javnosti da su u vezi, zaljubljeni pogledi koje su upućivali jedno drugome sve su rekli. Od tada u Beogradu su se mogli videti najviše u kafićima i restoranima na Vračaru, gde Zoran živi.
Za magazin „Hello!“ lice televizije „Pink“ Ivana, poznata po velikoj profesionalnosti, nije krila da je srećna u novoj vezi.
- Ne bih previše da detaljišem o ljubavnom životu, još nisam spremna da govorim o tome. Ne krijem da sam veoma zadovoljna i emotivno ispunjena - kaže Ivana, koja je karijeru počela na „BK“ televiziji.
Simpatična plavuša, koja je u svet novinarstva zakoračila početkom devedesetih godina, svoj ljubavni život nikada nije previše eksponirala u javnosti. Jedino je poznata njena trogodišnja ljubav sa Sedlarom, koja je krunisana veridbom, a završena pre dve godine raskidom.
Od tada javnosti nije bilo poznato da li je nekadašnja voditeljka poznate emisije „Siti“ započela vezu sa nekim ili je bila sama. Njen emotivni status se promenio otkako je njeno srce osvojio nenametljivi Zoran, koji je veoma skroman uprkos činjenici da je jedan od traženijih arhitekata u Beogradu.
- Sve što nam treba je ljubav. Ona je najvažnija i osnova je svih stvari u životu koje vrede - iznela je ranije svoj stav o ljubavi Ivana, koja se od mnogih njenih koleginica razlikovala po senzibilitetu kada je o izboru muškaraca reč.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin