Minja Miletić: Entuzijazmom do ostvarenja ciljeva

Minja Miletić: Entuzijazmom do ostvarenja ciljeva

Autor: | 18/12/2012

0

Novinarka blistavog osmeha Minja Miletić televizijsku publiku osvojila je kao voditeljka "Jutarnjeg programa" na televiziji "Pink", čiji je sada i urednik. Popularna Minja diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu, a tokom voditeljske karijere radila je na skoro svim televizijskim programima. Zgodna Beograđanka u detinjstvu je pohađala časove glume kod čuvenog Bate Miladinovića, te ne čudi što ima odličnu dikciju. Njen savet za uspeh je rad, trud, doslednost sebi i poslu.
Godina na izmaku bila je plodonosna u svakom smislu za privlačnu tridesetdvogodišnjakinju. Osamostalila se, napredovala je u profesionalnom smilu i srećna je što je operacijom koju je nedavno imala rešila zdravstveni problem.
- Godinama sam imala problem zbog devijacije nosa. Odlučila sam da to rešim. Tragala sam za lekarom koji bi to uradio i našla doktora Kojića koji je pridobio moje potpuno poverenje. Godinama sam noću imala problem sa disanjem, boleli su me sinusi i često su me mučile glavobolje. Zimi mi je sve to bilo poput pakla. Inače, problem devijacije nosa ima i moj tata koji kaže da je navikao da diše na jednu nozdrvu. On se plaši doktora i nije nikada rešio taj problem. Moj doktor mi je rekao da se problemi povećavaju s godinama, i sigurno je da bih ja taj problem rešila ranije da me je ovoliko mučio, kao u poslednje vreme. Ranije me je najviše, da budem iskrena, plašila ideja da ću imati jake bolove posle intervencije. Doktor me je ubedio da me neće boleti ništa, tako je zaista i bilo. Posle intervencije nisam imala potrebe da popijem ni lek protiv bolova. Zbog operacije sam dve nedelje odsustvovala sa posla - za magazin „Hello!“ kaže voditeljka kojoj je urađena i mala estetska korekcija nosa, što se ne primećuje mnogo. Nema otoke posle intervencije i ponovo radi na malim ekranima.
Minja je letos napredovala na poslu, postala je urednica "Jutarnjeg programa" koji vodi, što joj je velika satisfakcija.
- Ova godina mi je donela mnogo lepih stvari, od kojih je jedna moj profesionalni napredak. Srećna sam zbog toga što sam sada „kreator“ programa koji vodim. To me ispunjava, ali imam i veću odgovornost, što se podrazumeva. "Jutarnji program" je zahtevna forma ma koliko to gledaocima delovalo drugačije. Moramo biti upućeni u sve aktuelne teme na političkoj, kulturnoj, socijalnoj, društvenoj i ekonomskoj sceni u zemlji i svetu. Moramo da poznajemo sve te teme. Mene najviše zanima unutrašnja politika, volela bih da se i time bavim - iskrena je poznata novinarka koja se odvojila od porodice i više ne živi u roditeljskom domu.
- Osamostaljenje, koje je veliki korak za mene, donelo mi je zadovoljstvo. Naučila sam da još bolje kuvam, te često pozivam prijatelje i porodicu na specijalitete. Inače, mama mi je pomagala da sredim enterijer i stan sam potpuno uredila po mom ukusu. Pored toga, radujem se što je moja mlađa sestra Aleksandra u fazi kupovine stana, zajedno sa njenim verenikom, fudbalerom Novakom Martinovićem. Budući da on radi i živi u Bukureštu, ona je češće tamo nego u Beogradu. Njihovo venčanje, u čijoj organizaciji učestvujem i ja, biće u junu naredne godine. Trenutno tražimo venčanicu i haljinu koju će obući posle ceremonije - radosno završava Minja.

Izvor: Life Content, Nadežda Jokić

Foto: Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti