Milena Ćeranić: Tragovi prošlosti s pogledom u budućnost

Milena Ćeranić: Tragovi prošlosti s pogledom u budućnost

Autor: | 17/06/2011

0

Iako je nedavno okončala dvogodišnju emotivnu vezu sa Nemanjom Stevanovićem, uspešna mlada pevačica Milena Ćeranić hrabro korača napred. U poslednje vreme mimo svoje volje Milena je dovođena u vezu za brojnim momcima. Ipak, u medijima je najviše odjeknula vest da se zavodljiva crnka pomirila sa bivšim dečkom, pobednikom prvog serijala „Zvezde Granda“ Branislavom Mojićevićem. S druge strane, mogli su se čuti nagoveštaji da je obnovila romansu sa Stevanovićem.
Dva susreta sa Mojićevićem, veče provedeno zajedno i bliski zagrljaj bili su više nego dovoljni da javnost pomisli da se šarmantni Čačanim umešao u komplikovan i nadasve misteriozan odnos između lepe crnke i njenog bivšeg dečka Nemanje Stevanovića. Za magazin „Hello!“ Milena Ćeranić otkriva detalje ljubavnog trougla u kome se, navodno, odnedavno nalazi.
- Nimalo me nije iznenadilo što su mediji iskonstruisali jednu ovakvu priču i Baneta Mojićevića ni krivog ni dužnog ubacili u ljubavni trougao između Nemanje i mene. Mene ta činjenica nimalo nije pogodila, jedino ne znam kako je Bane reagovao - na početku razgovora za naš magazin priča Milena Ćeranić.
Niste imali priliku da se čujete sa njim?
- Nisam, jer nije bilo razloga. Bane i ja smo bili u vezi pre pet, šest godina. Naša veza se lepo završila i ostali smo drugari.
Šta mislite kako je Bane reagovao kada je čuo da je postao deo ljubavnog trougla između Nemanje i vas?
- Žao mi je što je Bane upleten u celu priču. Nadam se da mu to nije napravilo neprijatnosti. Verujem da se kao i ja smejao kada je u novinama čitao naslove, koji su aludirali na našu obnovljenu romansu. Međutim, moram da priznam da mi je drago što me je javnost dovela u vezu sa Banetom, a ne sa nekim drugim muškarcem sumnjivog morala, starijeg ili, ne daj bože, oženjenog. Bane je dobar dečko i vest da smo se nas dvoje pomirili nije me uznemirila već samo nasmejala.
Šta mislite kako je reagovala Banetova devojka?
- Zaista ne znam, ali nije bilo razloga za dramu.
Ipak, ne možete poreći da ste se strastveno grlili sa zgodnim Čačaninom na jednoj zabavi, koju su zabeležili fotografi?
- I ne želim da poreknem. Posle raskida ostali smo u odličnim odnosima. Kad god se sretnemo, pošteno se izgrlimo i ispričamo. Nema razloga da bude drugačije.
Da li je vašeg bivšeg partnera Nemanju uznemirila takva vest
- Naravno da nije, a i da je tačno da smo se Bane i ja zaista pomirili, a nismo, nema razloga za uznemiravanje, jer Nemanja i ja više nismo zajedno. Iako se svakodnevno viđamo, vodimo odvojen život.
Trenutno nemate momka?
- Zaista, nemam.
Lepa, a sama, to nikako ne ide.
- Verujte, emotivno sam skroz prazna. Nikada mi se nije desilo da mi se ovako dugo niko ne dopada. Ne mogu da poreknem, momci mi prilaze i šalju SMS poruke, ali nema obastranih simpatija.
Planirate da iznajmite stan u naselju „Belvil“ u kome i Nemanja odnedavno živi?
- Verovatno, ali još razmišljam. Nema u toj informaciji dodatnih insinuacija, taj deo Beograda mi se mnogo sviđa.
Hoće li se i vaša nova „cimerka“ mačka zajedno sa vama preseliti u „Belvil“?
- Naravno. Evo, upravo je razbila ćup. Na njenu sreću, nisam materijalista, pa me takve stvari ne uzbuđuju previše. Zove se Miruna, a ona je sve samo ne ono što njeno ime kaže. Moj cimer Ćemo ju je tako nazvao. Kad bolje razmislim, bolje bi joj pristajalo ime Antihrist. Lepo se uklopila sa nama, postala je naša mezimica, ali ne voli da ostaje sama, pa nam iz revolta, kada nismo sa njom, razruši sve po kući.
Da li ste mačku dobili na poklon od bivšeg dečka Nemanje?
- Nemanja je planirao da mi daruje mačku, ali ga je moja majka preduhitrila. Ona ju je pronašla povređenu, kada je imala svega nekoliko dana, ispred njene zgrade u Kragujevcu. Bila je toliko mala i pokisla da je mogla na dlan da stane. Mama ju je negovala, okupala i nazvala me da mi kaže da ima iznenađenje za mene.
Često se viđate sa Nemanjom?
- Da, skoro svaki dan.
Bili ste jako zaljubljeni, kako uspevate da se uzdržite od emocija i strasti kada ste zajedno?
- Da su emocije i strasti bile toliko jake, verovatno bismo i dalje bili zajedno.
Znači da je vaš prijateljski odnos zaista iskren?
- Naravno. Nemanja i ja smo se rastali na civilizovan način, bez teških reči. Ružno bi bilo da se svađam, ne razgovaram, da ne ostanem u prijateljskim odnosima sa nekim sa kim sam dve godine delila apsolutno sve. Verujem u prijateljstvo posle ljubavi, ali se sa bivšim patnerima ne družim intenzivno.
Pouzdano tvrdite da se sa Nemanjom nećete pomiriti?
- Za sada ne, ali nikada ne reci nikad.
Sa kim se savetujete kada treba da donesete neku važnu odluku u vezi sa emotivnim životom?
- Ni sa kim se ne savetujem u tim situacijama, slušam isključivo samu sebe. Prijatelji su tu da mi kažu svoje mišljenje, ali moja je uvek poslednja.
Jeste li tugovali posle raskida sa Nemanjom?
- Ne bežim od loših emocija, suočavam se sa problemom, ali sam toliko trezvena i samouverena da nikada ne dozvoljavam da me tuga totalno skrha. Umem da odbolujem sama u sobi, ali se brzo iz toga izvučem. Kad se nešto završava, iz toga izvlačim samo najbolje. Rukovodim se rečenicom: „Bog zna zašto je to dobro“. Dignem glavu i idem dalje. Optimista sam, jednostavno nemam vremena da tonem.
Da li ste posle raskida počeli intenzivnije da izlazite?
- Jesam, ali ne preterujem. Ne preferiram mesta gde svi izlaze. Volim moje žensko društvo sa kojim se uvek fenomenalno provedem, kao i provod u kafanama.
Kako odolevate udvaračima i na koji način vam prilaze?
- Muškarci se plaše da mi priđu. Nedavno mi je jedna moja drugarica rekla: „Ko će tebi da priđe, vidiš li da si kao veštica“. Bolje je i tako nego očajnica kojoj svako može da priđe. Oni najuporniji,pokušaju da mi pošalju cveće ili piće.
U poslednjih nekoliko meseci primetna je promena u vašem stajlingu?
- Zahvaljujući odličnoj ekipi saradnika, moj stil je bolji, a ja sam postala deo njihovih modnih eksperimenata. U privatnom životu i dalje forsiram kežual, više klasičan stil, dok sam na sceni spremna na promene. Ne volim stereotipe, poput iste frizure, šminke, nakita i odeće. Ako stalno unosiš novine, interesantniji si publici.
Više niste zakopčani do grla, počeli ste pomao da ističete ženske atribute?
- Tako je na sceni, ali privatno sam i dalje zakopčana do grla. Volim trenerke, a iz farmerki gotovo da ne izlazim. Tako se najprijatnije osećam. Verujem da lepota dolazi iznutra, nije zanimljivo kada je sve na videlu. Čak ni na sceni, nikada ne otkrivam previše. Interesantno je malo zagolicati maštu i pokazati da imaš kvalitete. Ništa vulgarno, niti preterano.
Jeste li spremni da zarad nekog modnog eksperimenta skratite vašu dugu kosu?
- Jedino to nikada ne bih uradila. U plavo se nikada ne bih ofarbala, ali bih promenila boju kose. Na tome trenutno radim, ali ništa drastično.
Da li je vaša stilistkinja uspela da vas ubedi da ponesete neki komad garderobe koji nikada ranije niste?
- Nas dve se uvek prepiremo, ali je važno da se duhom dobro slažemo, mada su nam temperamenti različiti. Ona ima strpljenja, a ja umem u trenutku da planem. Pronađe način da me nagovori da nešto novo probam. Ubedila me je, na primer, da počnem da nosim široke pantalone, kao i šortseve sa niskim strukom.
Da li vas manje grize savest kada potrošite u kupovini ili u kafani?
- Ne grize me savest nikada jer trošim svoj novac.
Plašite li se da ima onih koji se sa vama druže samo iz koristoljublja?
- Ne plašim se, takve prepoznajem. Sazrela sam i umem da odaberem sa kim ću da se družim.
Mnogo nastupate, jeste li zadovoljni?
- Zadovoljna sam, nastupam u našoj zemlji, ali i širom Evrope, u Austriji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Francuskoj. Krajem juna planiram da odem petnaest dana u Crnu Goru na odmor, da malo „nabacim boju“. Posle toga, u julu i avgustu nastupaću na Crnogorskom primorju od Ulcinja do Herceg Novog.
Nedavno ste izdali vaš novi singl "Kabriolet“?
- Moj novi singl je izašao tek pre nekoliko dana. Prezadovoljna sam komentarima. Ako „Kabriolet“ dostigne približan uspeh kao moja prva numera „Dvadesete gazim“, biću presrećna. Reč je o klasičnoj „pobedničkoj" ženskoj pesmi, punoj optimizma.
Kada planirate da izdate vaš prvi CD?
- Mislila sam u junu, ali sam pomerila za septembar.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti