Još te ima tu... 12 godina posle raskida Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović doneli odluku koja je sve iznenadila FOTO

Još te ima tu... 12 godina posle raskida Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović doneli odluku koja je sve iznenadila FOTO

Autor: | 23/03/2023

1

Milena i Nemanja nastavljaju gde su pre nekoliko godina stali

„Zvezde Granda” su ih spojile i vinule ka vrhu, „Farma” ih je predstavila u najgorem svetlu, Saša Popović im je zatvorio sva vrata... Reč je o Mileni Ćeranić i Nemanji Stevanoviću, koji su se istakli u popularnom muzičkom takmičenju, ali od svetle karijere koja se smešila na kraju nije bilo ništa. Baš kao ni od njihove ljubavi.

Pročitajte: Nekada je bio ozbiljan zavodnik, a danas... Ovako sada izgleda pevač Nemanja Stevanović, da li biste ga prepoznali FOTO

Edvard Nalbantjan

 
 

Milena trenutno promoviše novu pesmu „Još te ima tu”, a čitajući status koji je uz najavu spota objavila na Instagramu, nameće se pomisao da je emotivne reči napisala misleći na Nemanju.

 

− Svako od nas ima nekoga koga više nema, ali sve dok žive uspomene na njih žive i oni kroz nas. Prva pesma „Još te ima tu” sa mog albuma je pesma u kojoj vam pružam deo sebe i nadam se da ćete osetiti makar deo emocija koje sam ja osećala dok sam se spremala za ovaj projekat. Veliku sreću i puno srce nosim ovim hodom, koji je tek prvi korak za sve ono što imam za vas koji ste bezuslovno uz mene svih ovih godina, a pravimo mesto i za nove članove. Uživajte.

 


Nemanja je „uzvratio” pesmom „Iza ponoći” i kratkom i jasnom porukom: „Konačno!”. Nekadašnji par, koji je raskinuo 2011. godine, istovremeno je odlučio da izađe iz ilegale i novim pesmama pokuša da se domogne barem delića stare popularnosti.

 

 

Komentari (1)

Loading
Ljubica 14:08 24.03.2023
Odgovori

Sapa Popović je i Milanu yStankoviću zatvorio vrata. I yMilan i Nemanja su bili veliki talenti

hellomagazin.rs hellomagazin