Milena Ćeranić: Veliki planovi

Milena Ćeranić: Veliki planovi

Autor: | 13/01/2012

0

Protekla godina pevačici Mileni Ćeranić  bila je veoma burna. Mnogobrojna dešavanja obeležila su njenu karijeru, ali i privatni život. Osim što je napustila svoju matičnu produkcijsku kuću „Grand“ i započela saradnju sa „Siti rekordom“ i njen ljubavni život je pretrpeo promenu. Raskinula je dvogodišnju vezu sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, ali je ubrzo u njen život ušao drugi muškarac. Svog novog izabranika sa kojim je već šest meseci u ljubavnoj romansi pevačica i dalje ne želi da predstavi javnosti, jer posle prethodne ljubavne romanse koja je punila stranice domaće štampe, svoj intimni život želi da zadrži samo za sebe. Ruku podruku sa voljenom osobom izaći će pred objektive fotografa tek kada bude rešila da se uda. Iako ih vežu jake emocije, Milena i njen izabranik su odlučili da Novu godinu ne dočekaju zajedno. Dok ona bude nastupala u Kotoru i Tivtu on će je čekati u Beogradu.
- Zbog nastupa neću imati previše slobodnog vremena koje bih mogla da posvetim svom dečku, pa smo se dogovorili da ne putuje sa mnom. Izdržaćemo jedno bez drugog tri dana koliko ću biti na primorju, posle čega ćemo otputovati na odmor. Nama nije bitno gde smo već da smo zajedno, ali bi nam najviše prijao seoski ambijent. Zbog toga ćemo nedelju dana provesti u nekom lepom selu u Srbiji. Samo u takvom okruženju mogu da pronađem mir koji mi je preko potreban - kaže Milena.
Dvadesetpetogodišnja Kragujevčanka, koja je pre sedam godina u želji da postane deo estradnog sveta došla u Beograd, sada je spremna da učini veliki korak. Čim se vrati sa odmora planira da kupi stan. Otkako je u srpskoj prestonici živi na Bežanijskoj kosi, pa ne želi da njena buduća adresa bude daleko od tog kraja.
- Sama sebe finansiram, ono što sam zaradila uglavnom sam ulagala u pesme i spotove, ali sam uspela da uštedim novac kako bih sebi kupila stan. Došlo je vreme da se posle sedmogodišnjeg podstanarskog života  skućim. Planiram da kupim stan od sedamdeset kvadrata, jer ne volim mali prostor. Ukoliko ne budem imala dovoljno novca, pomoći će mi roditelji - priča pevačica koja se protekla dva meseca u emisiji „Šou snova“ borila za ženu koja je već dve godine u budnoj komi u koju je zapala posle teškog porođaja.
U novom domu Milena će nastaviti život sa svojim najboljim prijateljem. Još ne želi da krov deli sa bilo kojim drugim muškarcem, pa ni sa  partnerom. To će se dogoditi tek kada bude rešila da osnuje porodicu.
- Neću živeti sa dečkom. Naša veza je lepa i volimo se, ali smo tek šest meseci zajedno da bismo napravili taj korak. Još je rano za ozbiljne planove. Sa svojim muškarcem ću živeti pod istim krovom tek kada se budem udala - kaže na kraju Milena.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti