Tanja Savić: Radosna vest bacila u zasenak sve probleme

Tanja Savić: Radosna vest bacila u zasenak sve probleme

Autor: | 05/12/2011

0

Jedna od najuspešnijih pevačica "Zvezda Granda" Tanja Savić oduvek je intrigirala javnost ne samo svojim pesmama i atraktivnim izgledom već i privatnim životom. Znatiželjne strasti za detaljima iz njene intime malo su utihnule kada je pronašla muškarca svog života sa kojim je započela život pod istim krovom u Golden Kostu u Australiji, gde njen izabranik Dušan Jovančević godinama živi. Svoju ljubav su pre jedanaest meseci krunisali rođenjem sina Maksima. Informacije koje su od Tanje stizale sa dalekog kontinenta samo su potvrđivale da je srećna u ulozi supruge i majke. Jedino nije mogla da dočeka trenutak da svoju sreću podeli sa najmilijima i da njeni roditelji najzad vide unuka, ali morala je da sačeka da njihov mališan malo ojača i poraste kako bi doputovala u Srbiju. Ta želja joj se nedavno i ostvarila i sve je izgledalo prilično idilično dok se nije pojavila dramatična vest, koja je prilično potresla medijsko estradno nebo - da je Dušan Jovančević, suprug popularne pevačice Tanje Savić, posle jedne svađe bez njene saglasnosti sa izvesnom sumom novca i njihovim desetomesečnim sinom Maksimom pokušao da napusti Srbiju. Novinski stupci su bili punu spekulacija na tu temu, ali srećom cela priča je na kraju dobila srećan epilog. Iako su mnogi predviđali krah njihovog braka, dogodilo suprotno. Tanja i Dušan uspeli su da prevaziđu bračne trzavice, pa je, sudeći po nastavku priče, “posle svađe” postalo sve slađe. Prema priči njihovih poznanika,posle razjašnjenih nesporazuma, ljubav zavodljive brinete i biznismena iz Australije našeg porekla postala je jača nego ikada. U prilog tome govori i činjenica da je dvadesetšestogodišnja zvezda “Granda” ponovo u drugom stanju. Ona i njen suprug nedavno su saznali da čekaju drugo dete. Budući da su u nekoliko navrata izjavljivali da uživaju u roditeljstvu, ova novost ih je prilično obradovala i zbližila, pa su spontano sve nesporazume razjasnili, a trzavice zaboravili i odlučili da ih stave u drugi plan.
- Imam srećnu vest koju želim da podelim sa svima, a to je da ćemo Dušan i ja ponovo postati roditelji - izjavila je Tanja Savić neposredno pred odlazak u Australiju za emisijuAmiDži šou televizije “Pink”, čije je emitovanje usledilo kada je ona sa suprugom i sinom već bila na dalekom kontinentu.
Zavodljiva crnka istakla je da je bila presrećna kada su testovi za trudnoću pokazali da čeka bebu i dodala da joj je izuzetno krivo što su mediji njen sukob sa suprugom Dušanom prilično preuveličali.
Posle burne rasprave od pre skoro mesec dana, koja se desila u pevačicinoj rodnoj kući u Radincima i pomirenja posle toga, boravak u Srbiji ovaj par sa desetomesečnim sinom Maksimom nastavio je u iznajmljenom stanu na Bežanijskoj kosi u kome je Tanja živela pre udaje. Usmereni jedno na drugo, u znatno opuštenijoj atmosferi zgodna crnka i izabranik njenog srca uspeli su da prevaziđu postojeću krizu. Svojoj ljubavi odlučili su da daju novu šansu i shvatili su da život ipak žele da nastave zajedno.
Mada je u nekoliko navrata isticala da u Australiji živi poput princeze o čemu je oduvek maštala, u medijima se spekulisalo da je upravo povratak u “zemlju kengura” jedan od glavnih razloga Tanjinog i Dušanovog sukoba. Navodilo se da je mlada pevačica život želela da nastavi u Srbiji. Zavodljiva zvezda “Granda” je takve sumnje u intervjuu za magazin “Hello!” nedavno demantovala.
- U Australiji vodim lep i miran život. Veoma mi je lepo na Golden kostu jer nemam poslovne obaveze pa imam sve vreme za sebe i svoje ukućane. Često odlazimo u duge šetnje pored plaže koje nam svima prijaju i uživamo u svakom trenutku - istakla je Savićeva.
- Ubuduće ćemo moja porodica i ja češće dolaziti u Srbiju, pa nam je zbog toga potrebno da imamo svojdom. Za sada smo samo kupili plac, a gradnja kuće će početi za tri meseca kada ponovo planiramo da dođemo u Beograd. Sve bi trebalo da bude gotovo sledeće godine. Ovog puta nismo u mogućnosti da ostanemo duže pošto ja moram da se vratim u Autraliju da produžim boravišnu vizu - pre mesec dana izjavila je Tanja Savić za magazin „Hello!“ neposredno pre nego što je saznala da je opet u drugom stanju.
Iako je imala jednu od najuspešnijih karijera od svih mladih pevača iz grupeZvezdeGranda”, Tanja se nijednog trenutka nije pokajala što je svoj poslovni uspeh iznenada prekinula pre godinu i podana. Tako je bilo i ovoga puta. Umesto nastavka pevačke karijere, zgodna crnka, srećnija nego ikada, odlučila je da svoju tročlanu porodicu proširi za još jednog člana. Ona i njen suprug Dušan oduševljeno su prihvatili novost da će svom sinu Maksimu podariti brata ili sestru.
- Veoma sam želela da se ostvarim u ulozi majke i da rodim dete. Na moju sreću, san mi se ostvario. Od tog momenta moj život ima potpuno drugačiji smisao. Sa rođenjem našeg sina, Dušanov i moj život dobio je  višu svrhu. Presrećna sam i svima bih poželela da im se dogodi nešto ovako lepo - nedavno je izjavila simpatična pevačica koja je i ovog puta dokazala da su joj materinstvo i porodica važniji od karijere. Pre nekoliko dana ovaj trenutno najintrigantniji par u Srbiji otputovao je u Australiju u svoj dom, gde će, na radost Dušanove rodbine i prijatelja, za mesec dana proslaviti prvi rođendan sina Maksima, kome spremaju iznenađenje.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još