Nemanja Stevanović: Posle ljubavi ipak nema prijateljstva

Nemanja Stevanović: Posle ljubavi ipak nema prijateljstva

Autor: | 30/08/2011

0

Mada su mnogi verovali da će nekadašnji pevač “Zvezda Granda”, a sada “Siti rekordsa”, Nemanja Stevanović i njegova bivša devojka Milena Ćeranić pomiriti, to se neće dogoditi. Posle raskida dvogodišnje veze ostali su u kontaktu i poslednjih meseci doslovce se nisu razdvajali, što je još više podgrejalo sumnje da ljubav između njih nije prestala. Ali, oni su odlučili da stave tačku i na druženje. Iako su smatrali da posle jakih emocija koje su ih spajale mogu da ostanu prijatelji, ispostavilo se da nije tako. Shvatili su da jedino ako prekinu da se redovno viđaju i čuju mogu da nastave tamo gde su posle rastanka stali.
Dvadesetdevetogodišnji pevač ističe da vest koja se nedavno pojavila u medijima da je prekinuo komunikaciju sa bivšom devojkom zbog njene navodne veze sa crnogorskim košarkašem Vladimirom Dašićem nije istinita i da su Milena i on znatno ranije odlučili da se više ne viđaju. Nemanja kaže da se ne obazire na takve spekulacije, da se maksimalno posvetio nastupima, da nije zaljubljen, ali da ima nekoliko devojaka koje mu trenutno privlače pažnju.
- Celo leto sam zbog ugovorenih nastupa najviše vremena morao da provedem u Beogradu. Dva puta nedeljno sam nastupao i još nastupam na splavu “Blej voč”. Iako sam naporno radio, prijala mi je radna atmosfera. Slobodno vreme sam provodio vozeći motor i obilazeći gradove po Srbiji. Dobro sam se organizovao - na početku razgovora za magazin “Hello!” kaže Nemanja Stevanović.
Budući da mnogo nastupate, jeste li uspeli da sebi priuštite odmor?
- Bio sam u Crnoj Gori nekoliko dana, odmarao sam se i nisam radio.
Mnogi pevači sada više nastupaju po Bosni i Hrvatskoj, nego u Crnoj Gori.
- Čuo sam, i ja takođe po Bosni vrlo uspešno nastupam, dok u Hrvatskoj nisam bio. Mislim da pevači po navici odlaze u Crnu Goru. Preuveličavaju da mnogo rade, a svi znamo da se situacija promenila i da nije tako. Da ne bih dolazio u tu situaciju, da moram da jurim nastupe po Crnoj Gori, odlučio sam da tamo provedem svega nekoliko dana. Ima sasvim dovoljno posla i u Beogradu.
Kada sada sagledate godinu za sobom, jeste li zadovoljni kako je kod publike prošao vaš prvi album?
- Zadovoljan sam. Malo je čudno da tek sada posle godinu dana od izlaska albuma neke pesme “isplivavaju” i postaju slušanije. Pesma koja se publici najviše dopala je“Princ u tvojoj bajci”.
Mnogi kažu da je vaš prvi album bio odličan i da su sve pesme bile dobre, ali da nije bilo velikog hita, poput onog vaše bivše devojke „Dvadesete gazim“.
- Slažem se sa tim. Nije bilo velikog hita poput Mileninog “Dvadesete gazim”. Međutim, nisam razočaran. Meni je bilo najvažnije da mi album prvenac pre svega bude kvalitetan.
Nedavno ste za potrebe snimanja spota za numeru “Neko poput tebe” izabrali da vam partnerka sa kojom se ljubite bude bivša devojka Milena Ćeranić?
- Prvo hoću da kažem da se pesma ne zove “Kiša”, kako su je neki prekrstili, već “Neko poput tebe”. Reč je o ljubavnoj pesmi i pomislio sam da bi bilo dobro, a i nekako je logično, budući da je u izvesnom smislu njoj i posvećena, da mi partnerka u spotu bude Milena. Intimnih scena, osim ljubljenja, nije bilo. Ali na kraju ti delovi ljubljenja sa Milenom su izostavljeni. Spot još nije završen.
Zašto? Da li se u Mileninom i vašem odnosu u međuvremeno nešto izmenilo?
- Milena i ja nismo više ni u kakvim odnosima. Više se ne čujemo niti se viđamo.
Ima li istine u tome da ste prekinuli svaki kontakt zbog njene navodne veze sa crnogorskim košarkašem Vladimirom Dašićem?
- Moraćete nju da pitate sa kim se zabavlja ili viđa. Pre nego što je ta ili bilo koja druga slična priča dospela u javnost, Milena i ja smo odlučili da prekinemo naše intenzivno druženje.

Zbog čega?
- Milena i ja smo prekinuli vezu koja je trajala skoro dve godine, mnogo toga smo prošli zajedno i nije bilo lako tek tako prekinuti svaki kontakt. Po izlasku sa “Farme” zbog osude i kritike publike i medija, nismo bili samo partneri već i najbolji prijatelji. U svakom trenutku smo bili tu jedno za drugo. Naravno, postojale su i uzajamne jake emocije. To su stvari koje čovek nije sposoban da odjednom prekine. Pritisak javnosti je bio prevelik i ne možeš ti u takvim okolnostima na “normalan” način da završiš vezu. Posle raskida, nas dvoje smo pokušali i svim silama smo se trudili da ostanemo prijatelji. Viđali smo se skoro svakodnevno. Međutim, nedavno smo definitivno shvatili da, ako zaista želimo da nastavimo, moramo da se oslobodimo prošlosti. Čovek u tim situacijama mora da bude isključiv. Ne valja vući repove iz prošlosti jer onda nema svetle budućnosti. Shvatili smo da je nemoguće da se dvoje druže posle tako jakih emocija koje smo mi osećali. Svako je krenuo svojim putem i, naravno, svako može da ima novog partnera. To je normalno.
Da li vas je Milena nekim postupkom uvredila?
- Nije, jednostavno zbog svega navedenog smo odlučili da se više ne viđamo.
Milena je izgleda započela novu romansu, a šta se dešava kod vas na ljubavnom planu?
- Slobodan sam kao ptičica. Zaljubljen nisam, ali primećujem da ima toliko lepih devojaka koje mi privlače pažnju.
Postoji li neka posebna?
- Trenutno ne postoji, ali trudiću se da u budućnosti ljubavni život držim podalje od očiju javnosti.
Da li sebe u budućnosti vidite sa nekom devojkom iz javnog života ili sa potpuno anonimnom damom?
- Iskustvo me je naučilo da je život vrlo nepredvidiv. Rekao sam da nikada u životu neću biti u vezi sa pevačicom, pa vidite gde me je sve to odvelo. Voleo bih da budem u vezi sa anonimnom devojkom samo zbog manjeg pritiska javnosti i medija. Ali nikada se ne zna šta nosi dan, a šta noć.
Mislite li da je dobro da se muškarac i žena bave istim poslom?
- Iz mog iskustva mislim da je bolje da se bave različitim zanimanjem.
Ko vam se dopada od novih zvezda “Granda”?
- Svako ko uđe u prvih petnaest kandidata sigurno da odlično peva. Ako izuzmem takmičare koje znam odranije, dopada mi se kako peva i kako se ponaša Mišel Gvozdenović, a od ženskih kandidata najbolji vokal ima Mirjana Aleksić.
Kako ste se prilagodili životu u naselju Belvil?
- Odlično. Apsolutno nisu istinite priče da su zgrade u Belvilu loše građene. Naselje se fantastično održava, čisto je i, što mi je važno, izolovano je od buke.
Prija li vam samački život ili planirate da nađete cimera?
- Nisam ja više tako mali da mi treba cimer. Odlično sam organizovao svoj život i vreme, tako da sam veoma zadovoljan.
Jeste li tokom leta išli na neke moto-trke ili obilaske?
- Budući da sam tek odnedavno u tom svetu, na moto-trke nisam išao, ali sam posetio jedan moto-skup. Svojim dvotočkašem obišao sam nekoliko gradova Srbije, a ako mi vreme dozvoli, motorom ću ići u Grčku.
Koji su vam planovi za jesen?
- Sem nastupa, planiram da izdam jedan, možda i dva singla. Posle Božića, ako se sve bude odvijalo po planu, otići ću na tri nedelje do Tajlanda.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti