Milena Ćeranić: Krah romanse

Milena Ćeranić: Krah romanse

Autor: | 04/04/2012

0

Milena Ćeranić važi za osobu bez dlake na jeziku. To što bez ustezanja uvek kaže svoje mišljenje više puta ju je koštalo. I pored toga nije se promenila jer iskrenost smatra najboljom čovekovom vrlinom i volela bi da i prema njoj drugi budu takvi. Otkako je započela karijeru, vatrena Kragujevčanka ne prestaje da intrigira javnost svojim ljubavnim životom. Posle veze sa kolegom Nemanjom Stevanovićem mnoge stavove je promenila. Iz svega lošeg što joj se dogodilo izvukla je pouke.
Pre osam meseci, pevačica koja se polako penje estradnim stepenicama i ulaže napor da bi ostvarila svoje ciljeve, pronašla je svoju idealnu polovinu. U partneru sa kojim nikada nije želela da se pojavi u javnosti pronašla je sve čemu je žudela. Ipak, i pored velike zaljubljenosti i napora koji su uložili da razdaljina ne poremeti njihov odnos, oni su se rastali. Nisu uspeli da se izbore sa stotinama kilometara koji su ih delili, jer Milenin donedavni partner živi u inostranstvu. Odluku da raskinu vezu doneli su zajednički jer su shvatili da je to najbolje rešenje za njih dvoje. Vezu koju je započela prošlog leta mnogi su osporavali. Zbog novog izabranika Milena je često bila na stranicama domaće štampe. Uz česte komentare da je reč o zabranjenoj ljubavi govorilo se da je u ljubavnom trouglu, ali ona nije dozvoljavala da brojni napisi u štampi i osude utiču na snažne emocije koje je gajila prema njemu.
- Svakog dana o sebi čujem razne komentare. Nekada sam sve to teško podnosila, a sada ne obraćam pažnju na njih. Šta god da kažem ljudi će pričati onako kako oni žele. Nisam dozvoljavala da me uznemire svakakve priče koje su o meni kružile otkako sam priznala da sam zaljubljena. Ponekad mi je nešto bilo i smešno - kaže na početku razgovora Milena za magazin „Hello!“.
Obično se kaže da žena menja frizuru kada u privatnom životu pravi rezove. Šta je na vas uticalo da promenite boju kose?
- U mom emotivnom životu su se pre nekoliko dana desile promene. Posle višemesečne veze ponovo sam sama, ali to što sam raskinula sa dečkom nije se odrazilo na moju kosu. Želela sam da napravim malu promenu, pre svega sam želela da sama vidim kako ću ja reagovati na nju, jer kosa mi je veoma bitna. Obožavam je i na njenu negu odvajam najviše vremena. Do prošle godine imala sam prirodnu boju, pa sam se ofarbala u nešto svetliju nijansu. Sada sam odlučila da ta promena bude uočljiva. Nikada neću biti plavuša. Ostala sam brineta, ali sam sada svetlija brineta.
Zbog čega ste i pored jakih emocija raskinuli?
- Sitnice su učinile da se rastanemo. Naša ljubav je bila velika, za mene najlepše životno iskustvo, i nismo želeli da ti sitni nesporazumi prerastu u nešto veće. Hteli smo da izbegnemo rasprave koje bi ukaljale divan period koji smo imali. Najvažnije nam je bilo da sačuvamo sve ono lepo što se dogodilo između nas. Nismo se svađali, niti je bilo skandala, seli smo, porazgovarali i rastali se u prijateljskom tonu. Emocije među nama još postoje, one se ne mogu ugasiti preko noći. Svakoj devojci bih poželela da oseti bar deo onoga što sam ja imala proteklih osam meseci.
Da li vam je teško zbog raskida?
- Nijedan raskid nije lak. Naravno da mi nije svejedno, ali sam dovoljno jaka da mogu to da podnesem. Žao mi je što smo se rastali jer sam bila zaljubljena kao nikada pre. Ne želim da patim i jadikujem, hrabro idem dalje. Sada mi je potrebno da budem bez partnera, tako da ne razmišljam o novoj vezi, ali ne mogu da garantujem da se uskoro neću ponovo zaljubiti. Ljubav se ne planira, ona se dešava. Sada sam fokusirana na posao. Posvetiću se karijeri i svu svoju energiju ću usmeriti na nju, nastupima i novim pesmama.

Intervju: Sandra A. Rilak
Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti