Tanja Savić: Spremna za veliki povratak

Tanja Savić: Spremna za veliki povratak

Autor: | 06/07/2011

0

Folk pevačica Tanja Savić ne prestaje da intrigira domaću javnost iako se pre nešto više od deset meseci preselila u Australiju, gde uživa u idiličnom braku sa tamošnjim biznismenom srpskog porekla Dušanom Jovančevićem sa kojim ima šestomesečnog sina Maksima. Ova lepa crnka mesecima puni novinske stupce, ali samo u ekskluzivnom razgovoru za magazin „Hello!“ otkriva kakav je njen život u Australiji, da li je u drugom stanju i priča o poslovnim problema svog supruga.
- Uživam u harmoničnom životu na Golden Kostu i zaista mi je prelepo. Moj suprug i ja smo nedavno imali malo porodično slavlje, krstili smo našeg malog anđela. To je bila intimna ceremonija, ali za nas dvoje veoma značajna. Pošto smo oboje vernici želeli smo da naše dete od ranog detinjstva uvedemo u pravoslavnu veru - počinje priču Tanja. - Kao i svaka beba, i naš sin je plakao dok se odvijalo krštenje, ali je i pored toga sve proteklo u najboljem redu i to je bio veoma značajan trenutak za našu porodicu.
Poznata pevačica, koja je stekla slavu posle učešća u prvom serijalu takmičenja „Zvezde Granda“, tvrdi da ona i njen suprug nemaju materijalne probleme. Nedavno je održala nekoliko koncerata u Australiji jer se, usled godinu dana pauziranja, veoma uželela svog posla.
- Priče da je Dušan pred bankrotstvom počele su kada je on odlučio da proda hotel koji je imao u Australiji, ali jedini razlog zbog čega je to uradio je da bi kupio novi i veći objekat koji poslednjih meseci renovira, a uskoro će ga i otvoriti. Inače, pre nego što je naš sin došao na svet, moj suprug je živeo na relaciji Australija-Kalifornija. I u Americi poseduje hotel, ali je odlučio da poslovanje tog objekta poveri najbližim poslovnim saradnicima u koje ima puno poverenje - kaže atraktivna pevačica koja jedva čeka da se vrati svom poslu.
- Veoma mi nedostaju muzika i druženje sa publikom. Upravo zbog toga sam nedavno odlučila da održim nekoliko nastupa u Australiji i bilo mi je zaista predivno. Ljudi su me ovde odlično prihvatili i to mi daje veliki elan da nastavim dalje. Muzikom sam se uvek bavila iz ljubavi, a ne zbog novca, tako da sam i ovog puta odlučila da organizujem nastupe zbog toga što sam se zaželela publike. Još ne znam tačan datum, ali uskoro ću sa porodicom doći u Srbiju i tada planiram da se ozbiljnije pozabavim karijerom. Sastaću se sa ljudima iz svoje produkcijske kuće „Grand“ , a volela bih da publiku uskoro obradujem nekim novim singlom.
Tanja otkriva da u Australiji vodi miran porodični život o kakvom je oduvek maštala, a roditeljstvo ju je umnogome učinilo boljom osobom.
- Oduvek sam želela da imam skladan brak i dete, a te želje su mi se sada ostvarile. Uživam u svim poslovima koji se tiču mog sina koji je preslatka beba i jako liči na svog tatu. S druge strane, i Dušan je predivan muž i otac kakvog bih svakome poželela. Moj suprug i ja, za sada, ne planiramo drugo dete. Jedino što mi sada nedostaje je moj posao, ali uskoro ću se pozabaviti i tim segmentom mog života - zaključuje Tanja Savić.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti