Slavica Ćukteraš: Zaljubljenost kao pokretač

Slavica Ćukteraš: Zaljubljenost kao pokretač

10/06/2011

0

Jedna od naših najpopularnijih pevačica Slavica Ćukteraš, posle gotovo tri godina pauze, uskoro izdaje novi album koji je vredno pripremala sa saradnicima osam meseci, a prvi singl „Lomljiva u struku“ publika je već odlično prihvatila. Osim brzih i veselih pesama, koje su karakteristične za ovu estradnu zvezdu, na njenom novom albumu će se naći i prave ženske balade, a emotivnu ispunjenost koju je pronašla pored dečka Stefana Tanaskovića, sa kojim je u vezi skoro dve godine, njeni fanovi će moći da osete i u kompozicijama koje će uskoro predstaviti javnosti.
- Veoma sam zadovoljna kako zvuči moj četvrti album po redu, a sigurna sam da će se dopasti i publici, jer sada mogu da im ponudim najkvalitetnije kompozicije u mojoj karijeri. Za to su pre svega zaslužni moji saradnici Goran Radinović, Damir Handanović i Biljana Spasić, sa kojim punih osam meseci vredno radim u studiju naše folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović - kaže Slavica koja tvrdi da su pesme koje će uskoro predstaviti publici pisane samo za nju, a ne za Cecu, kako se govori.
- Ta informacija je potpuno netačna i ne znam kako je dospela u medije. Verovatno zbog toga što snimam u njenom studiju - kaže lepa Šapčanka.
Osim najbližih saradnika njen album su među prvima mogli da čuju njena majka, kao i dečko Stefan sa kojim uživa u svakom slobodnom trenutku.
- Moja mama je moj najveći kritičar. Ne spada u majke kojima je sve ono što rade njihova deca najlepše, međutim, ovog puta je zaista oduševljena materijalom koji sam snimila i daje mi dosta komplimenata. S druge strane, moj dečko studira prava i sportski menadžment i ne razume se mnogo u muziku, tako da retko komentariše ono što ja radim - kaže pevačica i ističe da je emotivno ispunjena.
- Stefan me je osvojio svojom skromnošću. Izuzetno je smirena osoba što je u potpunoj suprotnosti sa mojim temperamentom, tako da se odlično slažemo. Pruža mi veliku podršku u poslu i životu, što će se osetiti u pesmama. Prija mi i to što se ne bavi istim ili sličnim poslom kao ja, tako da u slobodno vreme pričamo o stvarima koje nisu vezane ni za moje ni za njegovo zanimanje - govori atraktivna pevačica i priznaje da je do sada uvek bila u kvalitetnim vezama.
- I pre Stefana sam imala lepe i kvalitetne veze. Volim kada sam zaljubljena, tako da uvek imam muškarca pored sebe, i tako će uvek biti. Svaka od mojih veza je na svoj način bila lepa, ali su sve bile različite.
Posle promocije albuma, učesnica prvog serijala takmičenja „Zvezde Granda“ planira da sa partnerom ode na more, ali za sada još nisu odabrali destinaciju.
- Ovog leta ću imati mnogo posla, a najviše ću nastupati na Crnogorskom primoriju, gde već imam zakazane nastupe. Interesantno je i to da ću posle četiri godine ponovo pevati u Beogradu i to na splavu „Tajm aut“, gde već imam zakazana četiri nastupa. Pored toga očekuje me i snimanje mog prvog spota u karijeri, što me posebno raduje.
Simpatična pevačica nedavno je imala još jedan povod za slavlje, nedavno se uselila u svoj novi stan koji je sama sređivala.
- Stan sam kupila pre nekoliko godina, ali sam prvo morala da sačekam da se zgrada završi. Sama sam ga sređivala i prija mi kada neko dođe i kaže da je lepo uređen. Inače, u slobodno vreme živim kao i sve devojke mojih godina. Često kuvam, a omiljeni specijaliteti su mi pileća krilca i hleb koji sama umesim - kaže na kraju Slavica.

Piše: Ivana Nikolić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti