Goca Tržan: Uskoro i zvanično slobodna

Goca Tržan: Uskoro i zvanično slobodna

Autor: | 11/07/2011

0

Poslednjih mesec dana Goca Tržan preživljava najteži period u svom životu. Otkako je njen još zvanični suprug Ivan Marinković napustio zajednički stan u Mirijevu pevačica se bori sa tugom, trudeći se da bude jaka. I pored brojnih medijskih spekulacija i bure koja se podigla zbog njihovog razlaza, razlozi koji su ih naveli da stave tačku na zajednički život ostaće njihova tajna. I dalje nijedno od njih dvoje ne želi da otkrije koja je kap prelila čašu i uticala na njih da odluče da se raziđu. S obzirom na to da ni Goca ni Ivan još nisu posetili advokata i podneli zahtev za razvod mnogi njihovi prijatelji su se ponadali da će ipak doći do pomirenja. Međutim, oboje su svesni da nit koja ih je spajala, a sada je pokidana, više ne može da se spoji, pa ne razmišljaju da opet budu zajedno. Nastavili su da redovno komuniciraju, ali se njihovi razgovori svode samo na jednu temu - kćerku Lenu. Upravo zbog nje žele da izbegnu mukotrpan sudski proces, raspravu o podeli imovine i ubeđivanje sudije ko je kriv za raspad porodice, pa su se dogovorili da njihov raskid braka bude sporazuman. Ni sami nisu sigurni kada će oboje potpisati papire koji će im dati slobodu, jer ostalo je još nekoliko detalja o kojima bi trebalo da se dogovore. Ono što je sigurno je da će Lena ostati da živi sa majkom, ali da je Goca neće odvajati od oca koji joj je maksimalno posvećen i redovno je viđa.
U stanu u Mirijevu pop pevačica leči tugu. Priznaje da joj nije svejedno i da razvod smatra svojim porazom, ali više ne dozvoljava da drugi vide suze u njenim očima, razočaranje i bol. Sav napor je uložila da se oslobodi doživljenog stresa, a u tome joj pomažu naporni treninzi u teretani. I u njenom glasu primetna je promena raspoloženja nabolje. Osim što je porodica uz nju, veliku podršku Goci pružaju i članovi grupe „Tap 011“. Iako ima dosta ljudi koji je hrabre da sa osmehom nastavi i da se ne osvrće na životni poraz, kako je nazvala situaciju kroz koju prolazi, svoje emocije je podelila sa Ivanom Peters i Petrom Strugarom, koji su se takođe rastali od svojih partnera. Svima im je lakše da zajedno prebrode teške trenutke, a Goca i na svojim nastupima pokazuje koliki je profesionalac, pa i pored toga što svi znaju kroz kakvu dramu prolazi, dok peva osmeh joj ne silazi sa lica i ne dozvoljava da publika vidi njenu ranjenu stranu.
Otkako je sama, Goca svaki slobodan trenutak posvećuje kćerki. Još nije zvanično razvedena, a i emocije prema Ivanu nisu nestale, zbog čega je kontakt sa drugim muškarcima ne interesuje. Sada joj je najpotrebnije da se skloni na neko mirnije mesto, ali će odlazak iz Beograda morati još da sačeka zbog ugovorenih nastupa, kako samostalnih, tako i sa „tapovcima“.
- Želela bih da sa Lenom otputujem, ali je to sada nemoguće. Imam mnogo ugovorenih nastupa, radim na dva fronta i čim završim sa obavezama, nas dve ćemo otići na odmor. A do tada, svaki slobodan trenutak koristim da bih ga provela sa kćerkom - kaže Goca koja je sa porodičnog stabla na svom „Fejsbuk“ profilu sklonila Ivanovu fotografiju, i to mesto je ostalo prazno.

Piše: Sandra A. Rilak

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti