Goca Tržan: Ljubav je u srcu, a ne u pričama

Goca Tržan: Ljubav je u srcu, a ne u pričama

Autor: | 07/11/2012

0

Pop zvezda prepoznatljivog raskošnog glasa Goca Tržan uvek privlači pažnju, kako svojom muzikom tako i privatnim životom. Ponosna je majka petogodišnje Lene, koju je dobila u braku sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim je četiri godine bila u idiličnoj zajednici. Kada je usledio njihov razvod, mediji su pomno pratili dešavanja na pevačicinom intimnom planu, što je poremetilo njen ustaljeni životni ritam. Po prirodi samouverena i izuzetno jaka, izdržala je sve neprijatnosti i iz nimalo lako životnog perioda izašla je snažnija, spremna za svaki izazov. Najvažnije joj je bilo da njena mezimica iz te nemile situacije izađe nepovređena, u čemu je uspela.
Kada se bura oko razvoda stišala, posle nekoliko meseci samovanja sreću je pronašla sa četrnaest godina mlađim bubnjarom iz svog benda Radomirom - Rašom Novakovićem. Da je ponovo zadovoljna na emotivnom planu nije krila, ali nije želela javno da govori mnogo o svojoj intimi, mada su se često zajedno pojavljivali na javnim dešavanjima. Poslednjih dana u medijima su se mogle videti spekulacije da je na pomolu završetak njihove romanse i da je Raša napustio bend posle raskida.
Na početku razgovora za magazin "Hello!" Goca se prvo osvrće upravo na te priče.
- Već neko vreme ne komentarišem svoj ljubavni život i tako će ostati i ubuduće. Kada bi sve što se o meni i mom ljubavnom životu što se piše u novinama bilo tačno, verovala bih da živim u španskoj seriji, meni je sve to smešno i ludo se zabavim kada to sve čitam.
Koliko ima istine u pričama da je romansa sa Rašom nedavno doživela krah?
- Smešno. Ne daj bože da poverujem u sve to što piše.
Ranije ste izjavljivali da ćete Leni roditi brata ili sestru. Hoćete li da ispunite to obećanje?
- Nisam najsigurnija da će se to uskoro desiti, ali i veća čuda su se događala, sve je moguće.
Lepa žena je zadovoljna i zaljubljena žena. Kako provodite vreme sa svojim izabranikom?
- Novinari uporno pokušavaju da iz mene izvuku detalje iz mog ljubavnog života, ali ja ne želim da pričam o tome. Moj privatni život je upravo onakav kakav ja želim da bude.
Kako funcioniše poslovna saradnja s obzirom na to da je Raša i bubnjar u vašem bendu?
- Moja poslovna saradnja sa svim članovima benda je besprekorna, ja sam zadovoljna, nadam se da su i oni. Puno vremena provodimo zajedno kada sviramo, uvek se lepo družimo i ja ih poštujem kao kolege.
Pored svih poslovnih obaveza veoma ste posvećena majka. Kako uspevate da se organizujete i budete uspešni na svim poljima?
- Ni sama ne znam kako mi to uspeva, za to nemam recept niti sam baš sigurna da li mi uopšte uspeva, ali se veoma trudim i dajem sve od sebe da ne trpe ni porodica, ni karijera. To vam je kao da vas bace u bujicu, pa ako proplivaš, nećeš se udaviti. A ja se trudim da plivam.
Koje svoje osobine prepoznajete u Leni?
- Moja kćerka Lena je veoma otvorena, komunikativna i vesela devojčica. Ima pozitivnu energiju i mnogo voli da je u centru pažnje i veoma simpatično je beskrajno svojeglava.
Kojih načela se čvrsto držite prilikom njenom vaspitavanju?
- Pokušavam da je vaspitavam tako da se u svakom trenutku zna ko je uvek uz nju i ko je bezrezervno voli, ali da to ne znači da tu podršku i ljubav može da zloupotrebi. Kada je to potrebno, umem da budem vrlo stroga i decidna, učim je da uvek ima i iskaže poštovanje prema starijima. Želim da joj usadim pravilan odnos prema novcu, nikada ne odajem utisak da može sve da dobije. Tako da ona danima skuplja džeparac i ide u prodavnicu igračaka da kupi sebi nešto za trista dinara koje je sama uštedela. Želim da bude normalno i lepo vaspitana devojčica, jer deca su ogledalo svojih roditelja.

Intervju: Jelena Vlahović

Foto: Andreja Damnjanović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti