Goca Tržan: Na krilima ljubavi

Goca Tržan: Na krilima ljubavi

Autor: | 23/01/2012

0

Godina za nama Goci Tržan donela je mnoge promene. Na poslovnom polju postizala je velike uspehe, snimila je hit „Srećo nečija“, sa grupom „Tap 011“ održala je koncert u „Beogradskoj areni“, nastupala je širom zemlje i inostranstva, ali je na privatnom planu doživela veliki poraz. Ipak i posle razvoda od bivšeg supruga Ivana Marinkovića, sa kojim je bila pet godina u braku, hrabro je nastavila dalje. Nije dozvolila da je emotivni krah slomi, morala je da bude jaka zbog svoje četvorogodišnje kćerke Lene koja joj je navažnija u životu. Pevačica, koja je osim po dobrom glasu poznata i po vrcavom duhu, nije dugo samovala. Nekoliko meseci posle razvoda u medijima su se pojavile informacije da je Goca započela  vezu sa četrnaest godina mlađim bubnjarem iz njenog benda Radomirom - Rašom Novakovićem. Spekulacije o novoj romansi još više su podgrejali kadrovi iz emisije „Paparaco lov na poznate“ u kojima je Goca sa Rašom poprilično bliska. Te scene Goca nije htela direktno niti da potvrdi niti da demantuje, a oni koji su joj bliski kažu da ona za sada, nema ozbiljnih planova, već želi da pusti da vreme učini svoje. Prija joj da vodi život onako kako ga je sama organizovala, a novom dečku vreme poklanja samo kada je Lena kod oca. O stabilnosti u svom emotivnom životu pevačica ne želi preterano da priča, jer smatra da je skupo platila cenu što je ranije privatnost pružala javnosti kao na dlanu.
- U jednom trenutku neprestano interesovanje medija za moj život je počelo da mi smeta, ali sam shvatila da je sve to deo šou-biznisa i da je teško isterati đavola kada ga jednom pustiš u kuću. Kada to kažem, mislim na svoj posao. Tokom karijere privatni život nisam čuvala i za to sam sama kriva. Kada sam se razvela, nije bilo čudno što su novinari o tome toliko pisali jer sam više puta dozvolila da se sa detetom i tadašnjim suprugom fotografišem za naslovne strane. Mnogo toga sam naučila na svojim greškama, tako da se takve situacije više neće ponoviti - kaže Goca na početku razgovora za magazin „Hello!“.
Jeste li trenutno zaljubljeni?
- Može se reći da sam zaljubljena.
Smetaju li vam zluradi komentari  pojedinaca što ste u vezi sa četrnaest godina mlađim muškarcem?
- Ne želim da pričam da li imam partnera ili ne i da li je baš sve onako kako je u javnosti predstavljeno. Svaka žena koja se razvela ima pravo da nastavi dalje bilo da je reč o mlađem ili starijem partneru. Nikome ne sudim, niti osuđujem muškarce koji se žene devojkama koje su od njih mlađe i po trideset godina. Zbog toga ne dozvoljavam ni da meni bilo ko zbog bilo čega sudi. Ne smeta mi što se i oko toga digla prašina  jer dobro je dok je tako, to znači da sam aktuelna i da neke ljude zanimaju moj život i karijera.
I vaš bivši suprug je mlađi od vas pet godina. Šta vas privlači kod mlađih muškaraca što nemaju stariji?
- Ne mogu da kažem da postoji nešto što me privlači, jer to se naprosto dogodi. Čini mi se da moje vršnjake ne zanimaju žene mojih godina, a i veliki broj starijih muškaraca izgleda i ponaša se kao da su se predali. Volim borce, hrabre muškarce koji poseduju beskrajnu energiju.
Da li vas je novi pertner osvojio tim osobinama?
- Mogu da pričam samo o onome što cenim kod suprotnog pola, a to su hrabrost i upornost, jedno emotivno ludilo. Ne mogu da budem sa muškarcem koji ima drugačiji pogled na svet od mene. Moramo biti isti i da nam se energije poklapaju.

Intervju: Sandra A. Rilak
Foto: Andreja Damnjanović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti