Zvezde na modnoj pisti: U ulozi manekena

Zvezde na modnoj pisti: U ulozi manekena

Autor: | 04/12/2011

0

Na nedavno održanim modnim manifestacijama, „Fashion Selection“ i „Beogradskoj nedelji mode“, učestvovalo je najviše javnih ličnosti do sada. Nezapamćeni odziv poznatih na pisti ove sezone osvežio je obe modne smotre. Bilo je zanimljivo gledati javne ličnosti u novoj ulozi. U ovom modnom iskustvu nešto je zajedničko - svi su uživali dok su koračalipistom i kada su nagrađeni gromoglasnim aplauzima.
Glumica Dubravka Mijatović plenila je harizmatičnom pojavom na reviji „Cine Italiano“ i dobila je najveći aplauz publike. Revija na manifestaciji „Herbafast Fashion Selection“ bila je prva njena „modna avantura“ ove vrste.
- Odlično sam se osećala na pisti. Dočarala sam lik legendarne holivudske dive Lorin Bekol, jedne od mojih omiljenih glumica - kaže za „Hello!“ atraktivna umetnica.
Pevačica Aleksandra Perović učestvovala je na istoj modnoj smotri i bilo joj je prijatno na pisti jer je bila sportski odevena.
- Sportska odevna kombinacija, uz farmerke, uvek je za mene pogodak. Na pistu sam izašla sa dva manekena, od kojih se jedan zbunio u hodu, pa sam mu pomogla da pronađe „siguran put nazad“, do bekstejdža.
Tijana Dapčević, poznata po avangardnom imidžu, u neobičnoj odevnoj kombinaciji, i neobične šminke, prošetala je manekenskom pistom na „Beogradskoj nedelji mode“. Nije imala tremu, jer je pre muzičke karijere radila kao model.
- Bila sam u kreaciji Jelene i Svetlane Proković. U ulozi manekena sam se našla i na reviji moje prijateljice Verice Rakočević. Ne mogu da odbijem poziv da budem model kada me za to pitaju prijatelji, kao što je u ovom slučaju Nenad Radujević. Jedna drugarica me je pitala šta mi je lakše, kada izađem na binu da pevam ili kada radim reviju, a moj odgovor je bio da je scena - scena. Bitna je i podrška, a mene su podržalidrugovi u publici, između ostalih i Boško Jakovljević - ističe za magazin „Hello!“ pop pevačica, a na njene reči se nadovezao harizmatični glumac Sergej Trifunović, koji je pistom prošetao u kombinaciji kreatorke Tamare Radivojević:
- Ovo nije moj prvi „izlet“ u modu, i ranije sam radio modne revije, tri puta do sada. Sećam se da sam, dok sam služio vojsku, uradio reviju za domaći brend. Nije mi bilo neprijatno u ulozi manekena, a dobio sam i veliki aplauz. Izuzetno mi se dopalo da koračam pistom.
Ana Stanić
je nosila model Kristofa Leboa, francuskog kreatora visoke mode. Njeno pojavljivanje na pisti bio je prvi javni izlazak pošto je rodila sina Vuka i sve je zadivila vitkom figurom.
- Prvi izlazak posle porođaja imala sam na reviji visoke mode. U novoj ulozi majke po ceo dan sam posvećena detetu, vreme provodim u trenerci, okružena cuclama i pelenama. Ipak, bilo mi je lepo da se makar na jedno veče sredim, našminkam i pojavim u glamuroznom izdanju na reviji kreatora koga cenim i čije modele u specijalnim prilikama odskora nosim - rekla je Ana. Njena koleginica, pop-zvezda Goca Tržan, u modelu njene prijateljice Suzane Perić, blistala je na pisti. Šarmantna pevačica je duhovito  prokomentarisala:
- Daleko sam ja od manekenke. Uradila sam reviju zbog Suzane koja je moja dobra prijateljica. Sve je prošlo odlično, bilo mi je to simpatično iskustvo. Jedino ne volim gužvu, pa sam u bekstejdžu sa mukom čekala Suzanu koja je kasnila više od jednog sata. Budući da se radilo o zbirnoj reviji dizajnera, i svi su pre mene već prošetali pistom, uplašila sam se da ću pred publiku  morati da izađem u svojoj garderobi. Srećom, Suzana se u poslednjem trenutku pojavila i donela mi odeću koju sam odmah obukla i izašla na pistu.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti