Goca Tržan: Ponovo zaljubljena

Goca Tržan: Ponovo zaljubljena

Autor: | 19/12/2011

0

Šest meseci otkako je okončala brak sa Ivanom Marinkovićem, Goca Tržan je ponovo emotivno ispunjena. Pop pevačica je već neko vreme srećna u vezi sa četrnaest godina mlađim bubnjarem Radovanom - Rašom Novakovićem. Da li zbog velike razlike u godinama ili iz nekih drugih razloga Goca je dugo skrivala da je njeno srce osvojeno. Ipak, nedavno se sa svojim izabranikom, držeći se za ruke, pojavila na beogradskoj Slaviji, kada su se i poljubili, što je najveći dokaz njihove romanse. Pre nego što su se uputili u poznati beogradski restoran na večeru sa prijateljima tridesetosmogodišnja pevačica je gostovala u emisiji „Zvezde Granda“, dok ju je njen izabranik čekao u obližnjem restoranu. Posle snimanja njenim automobilom su se uputili ka centru grada, našli se sa prijateljima i večerali, a potom otišli u njen stan u beogradskom naselju Mirijevo.
- Živim svoj život za sebe, a ne za druge, onako kako se meni sviđa. Ono što ja radim i sa kim se viđam u slobodno vreme, kada moje dete nije sa mnom, samo je moja stvar. Nikada se više neću slikati za novine sa partnerom, nema više naslovnih strana, jedina konstanta u mom životu zauvek će biti Lena, sve ostalo je promenljivo - kaže Goca za magazin „Hello!“.
Pevačica i njen novi izabranik poznaju se nekoliko godina. Još dok je bila u srećnom braku očarao ju je svojim muziciranjem i postao je član njenog benda. Ostvarili su blizak odnos koji je sada prerastao u ljubavnu priču. Da se među njima nešto dešava pojedini su posumnjali kada je na koncertu u Kumanovu, koji je održala u avgusta, tokom izvođenja pesme „Ne idi, blizina mi tvoja treba“ sve vreme gledala u njega, a potom mu je skinula majicu.
Zbog čestih nastupa Goca i Raša mnogo vremena provode zajedno. Često odlaze i u Novi Sad i druže se sa svojim prijateljima koji su od prvog dana bili upućeni u njihovu romansu. Iako su želeli da njihova ljubavna priča za javnost bude tajna, poljubac usred noći ih je odao.
Pre veze sa Radomirom spekulisalo se da je Goca u vezi sa menadžerom Markom Lakićevićem koga je upoznala tokom zajedničke posete Škotskoj i Engleskoj. Neki su otišli toliko daleko da su njega naveli kao razlog pevačicinog razvoda, što su oboje demantovali. Vezu nisu potvrdili, a česta viđanja su pravdali prijateljskim odnosom. Sada, posle poljupca i zagrljaja, pevačica više ne može da kaže da joj je Raša samo drug, jer „obelodanjena" osećanja su jača od bilo kojih reči. Da joj razlika u godinama nimalo ne smeta jasno je jer je i njen bivši suprug Ivan, sa kojim je ostala u korektnim odnosima, mlađi od nje pet godina. Goca se nikada nije opterećivala time što je razlika između njih pola decenije, jer uvek se rukovodila svojim osećanjima. Sa bivšim mužem posle razvoda izgradila je lep odnos, jer najbitnija im je sreća njihove četvorogodišnje kćerke Lene kojoj su maksimalno posvećeni. Nedavno je Goca prisustvovala otvaranju Ivanovog kafića čime su pokazali da posle okončanja braka bivši supružnici mogu da ostvare normalnu komunikaciju. Ivan se u izbor svoje bivše supruge ne meša, jer svako je nastavio da živi svojim životom onako kako želi. O odnosu prema mlađim muškarcima Goca je rekla:
- Iskreno, beša me briga za balkanske stereotipe. Živim na Balkanu, ali su moja razmišljanja daleko od njega.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još