Ivan Ivanović: Spokoj najbližih važniji od svega

Ivan Ivanović: Spokoj najbližih važniji od svega

06/07/2011

0

Simpatični Ivan Ivanović, koji je za kratko vreme postao najpoznatiji voditelj „Prve“ televizije, nedavno se našao u središtu medijske pažnje zbog tuđeg bračnog razlaza. Naime, u pojedinim novinama pojavila se informacija da je baš on uzrok što se Goca Tržan razvodi od supruga, Ivana Marinkovića, i da je pevačica u romansi sa šarmantnim voditeljem.
Ivanović, koji je vrlo privržen porodici, supruzi Zorici i sedmogodišnjoj kćerki Staši, bio je veoma začuđen plasiranom informacijom koja je uzburkala javnost. Kada su ga mediji zvali da prokomentariše svoj odnos sa popularnom pevačicom, koju poznaje godinama, reagovao je u svom maniru, duhovitim opaskama. Ipak, gorčina što je, ne svojom krivicom, upleten u ozbiljne porodične probleme ljudi koje poznaje oseća se u njegovom glasu dok govori za magazin „Hello!“:
- Sa suprugom Zoricom i kćerkom došao sam u Pariz na mini-odmor, ono što se popularno naziva produženim vikendom. Uživamo u šetnjama po lepom vremenu i viđamo se sa Zoričinom rodbinom koju ima ovde. Neistinite priče u kojima sam povezan sa Gocom toliko su bezvezne da smo Zorica i ja danas kupili sve novine, prelistali ih, a neke smo i čitali. Nije nam ništa drugo ostalo nego da se nasmejemo. To što piše je, pre svega, nekorektno prema tim ljudima koji imaju ozbiljan problem u porodici, a, sa druge strane, ta tabloidna pisanja nikome nisu prijatna. Sa Gocom nisam razgovarao o tome, samo sam je pitao da li je dobro, jer me je to zanimalo. Nisam imao potrebu da sa njom govorim o lažima o kojima se piše. Oboje smo deo javnog života i odlično znamo kako to ide. Goca ima privatan problem i treba pustiti te ljude da to rešavaju.
Budući da je protekle nedelje tema o kojoj se najviše govorilo bio razvod Goce Tržan od supruga Ivana, gde je uvek pominjan i šarmantni voditelj, od spekulacija i neistinitih priča Ivanović je zaštitio porodicu, ali nije imao nikakve neprijatnosti. Sa osmehom govori o planovima za leto:
- Još mi nije počeo godišnji odmor, jer moram da snimim još četiri emisije. Radićemo „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ do 22. jula, a potom ću snimati pilot-emisije za neke nove televizijske projekte koje imam. Posle toga, 28. jula, otići ću sa porodicom na godišnji odmor. Radujem se što ćemo deset dana provesti u Grčkoj, jer tamo najviše volimo da letujemo.
Ivan, koji je presrećan što je njegova kćerka Staša prvi razred osnovne škole završila sa odličnim uspehom, kaže da ona nije svesna da njenog poznatog tatu pojedine novine smatraju „krivcem“ za razvod Goce Tržan.
- Staša je još mala i ne zna da su me ovih dana tabloidi pominjali u tom kontekstu. Iskren da budem, ja takve stvari ne bih krio od nje kada bi me slučajno pitala o tome. Mi smo porodica u kojoj se ništa ne skriva. Inače, Zorica i ja ovih dana „pregovaramo“ sa njom da počne da čita lektiru tokom raspusta. Osim što je dobra u školi, drago mi je što je aktivna i van nje, trenira umetničko klizanje i pohađa časove engleskog jezika.
Nekadašnji voditelj kviza „Keš taksi“ poznat je po velikoj profesionalnosti i u svojim emisijama nije se bavio tuđim privatnim životom, i razočaran je što se našao u takvoj situaciji.
- Na neki način to se moglo očekivati. Kada pojedine novine nemaju šta da objave o nekome, uvek traže nešto na privatnom planu. Očigledno da je motiv koji pokreće takve vesti želja da se nekome poremeti život. To apsolutno ne može da se izbegne, svestan sam da sam javna ličnost. Ko u Srbiji veruje u ono što pročita u takvoj štampi, neka veruje, i srećno mu bilo. Najiskrenije, i ne razmišljam o tome jer neću da energiju rasipam na taj način. Čuvam je za moju emisiju, jer želim da bude bolja i da se više dopada publici. Osim toga, interesuje me samo moja porodica - kaže voditelj koji u narednom periodu ima dvostruki povod za slavlje sa suprugom Zoricom, koja radi u banci.
- Sedma godišnjica braka nam je u julu, a u avgustu nas očekuje veliki jubilej, petnaest godina zabavljanja. Godišnjicu braka ćemo proslaviti na odmoru u Grčoj. Nismo skloni nekim velikim proslavama, radije sami obeležavamo „naše datume“.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti